• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Μάχη με τον Marquez!
Ετοιμάζεται για «πόλεμο» με τον ομόσταυλό του!
Νέα 28/09/2014 - 00:06

Ο Dani Pedrosa προετοιμάζεται για την αυριανή μάχη με τον Marc Marquez κι ελπίζει ο αγώνας να γίνει στο στεγνό, μιας και ο καιρός δείχνει ασταθής την Κυριακή πάνω στην πίστα της Aragon!

Ο βετεράνος του HRC είναι ο μόνος που - αν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο αυριανό ζέσταμα - μπορεί να κοντράρει επί ίσοις όροις τον Marc Marquez!

«Κάναμε καλές κατατακτήριες. Στους άλλους αγώνες αντιμετωπίζαμε προβλήματα, αλλά εδώ σήμερα κάναμε καλό χρόνο», είπε ο Ισπανός άσος, ο οποίος μετά από τέσσερεις συνεχόμενους αγώνες, επιστρέφει στην πρώτη σειρά!

«Αύριο στον αγώνα θα είμαστε όσο ανταγωνιστικοί μπορούμε! Ο Marc γράφει πολύ καλούς χρόνους κι έτσι θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μαζί του για τη νίκη! Μεγάλο ρόλο θα παίξει μια καλή εκκίνηση, αν και ο αγώνας θα είναι μεγάλος και ο ρυθμός θα παίξει ρόλο».

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στροφή. Παράλληλα θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό αύριο. Στο στεγνό εγώ κι ο Marc έχουμε τον καλύτερο ρυθμό. Αν ο καιρός αλλάξει όμως, θα πρέπει να δούμε τα ελαστικά και πως θα δουλέψουν, αλλά και το πόση βροχή θα έχει στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

20 pole στη μεγάλη κατηγορία ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα