• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
20 pole στη μεγάλη κατηγορία ο Marquez!
Αύριο θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Doohan!
Νέα 27/09/2014 - 23:08

Ο Marc Marquez ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας ο άνθρωπος που κλέβει την παράσταση μέχρι στιγμής στην πίστα της Aragon.

Ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπορεί να έχει ρίξει το περισσότερο βάρος στο ρυθμό αγώνα, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους χρόνους, ωστόσο όταν ο απρόσμενα δυνατός Dani Pedrosa του πήρε την pole position, ο Marquez είχε έτοιμη την απάντησή του στον τελευταίο γύρο πριν την καρώ σημαία!

«Οι κατατακτήριες πήγαν πολύ καλά και συνεχίζουμε στο ρυθμό που είχαμε όλο το Σ/Κ», ξεκίνησε να λέει ο Marquez, ο οποίος διέλυσε τον (δικό του) περσινό απόλυτο χρόνο της Aragon! «Εστιάσαμε κυρίως στο ρυθμό αγώνα και λιγότερο στον ένα γύρο, περισσότερο θέλαμε να βρούμε δυνατό ρυθμό».

Αναμφίβολα ο ρυθμός του Ισπανού αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους του! Τόσο χτες, με τη μεσαία επιλογή ελαστικού, όσο και σήμερα με την πιο σκληρή, ο Marquez ήταν σε θέση να «γυρίζει» σταθερά σε εξαιρετικούς χρόνους.

«Τα πράγματα δείχνουν καλά για τον αγώνα, αν και ο Dani έχει πολύ καλό ρυθμό. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι ασταθής, αλλά θα είναι το ίδιο για όλους κι έτσι ελπίζουμε να γίνει στο στεγνό. Άλλωστε είναι καλύτερο και για το θέαμα».

Με τη σημερινή pole position, ο Marc Marquez έφτασε τις 20 στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αύριο θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Mick Doohan, τις δώδεκα δηλαδή νίκες μέσα σε μια σεζόν!

Επόμενο άρθρο »

Ελαττωματικά ελαστικά είχε ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν παλεύονται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα