• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελαττωματικά ελαστικά είχε ο Lorenzo!
Ένα στις ΕΔ3 και το άλλο στις κατατακτήριες!
Νέα 27/09/2014 - 11:18

Φανερά ενοχλημένος ο Jorge Lorenzo με τα δυο πίσω ελαττωματικά ελαστικά που φόρεσε σήμερα και τα οποία έβαλαν φρένο στην πρόοδό του, αναγκάζοντάς τον να βρεθεί στην τρίτη σειρά του αυριανού αγώνα.

«Σήμερα είχαμε δυο ελαττωματικά ελαστικά, το πρώτο το πρωί και το άλλο στις κατατακτήριες, το δεύτερο, δεν ήταν καλό. Περίμενα ότι θα έριχνα το χρόνο μου τέσσερα με πέντε δέκατα, αλλά το μόνο που πέτυχα ήταν να κατέβω ένα δέκατο», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

Στη συνέχεια εξήγησε περισσότερα για τη φύση του προβλήματος.

«Το ελαστικό δεν μας έδινε την ίδια πρόσφυση όπως τις άλλες φορές. Δεν είναι και η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Έχει συμβεί στον Valentino τρεις φορές και σ’ εμένα στην Jerez και άλλες δυο φορές σήμερα. Η σταθερότητα στην απόδοση του ελαστικού με ανησυχεί και σήμερα αυτό μας έκανε πιο αργούς».

«Θεωρώ ότι η θέση μας δεν είναι η έβδομη. Δεν είναι η πρώτη ή η δεύτερη, αλλά ούτε κι ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Έχουμε αρκετά σταθερό ρυθμός και ίσως μπορέσουμε να παλέψουμε για την τρίτη ή τέταρτη θέση. Αν κάνουμε καλή εκκίνηση και είμαστε υπομονετικοί, θα το παλέψουμε».

«Οι πρώτες δυο στροφές είναι οι δύσκολες, αλλά μετά μπορούμε να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα και να παλέψουμε για το βάθρο», πρόσθεσε ο Ισπανός σούπερ σταρ.

Επόμενο άρθρο »

4ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

20 pole στη μεγάλη κατηγορία ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα