• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ APRILIA
Νέα Αγοράς 28/05/2009 - 08:37
Έφτασε και είναι διαθέσιμη η νέα σειρά ρούχων και αξεσουάρ της Aprilia, για γυναίκες και άνδρες.

Μια εντελώς ανανεωμένη και πλήρης σειρά ρούχων και αξεσουάρ που είναι σχεδιασμένη ώστε να δένει απόλυτα με την εικόνα της εταιρίας και με το life style του κοινού στο οποίο απευθύνεται η Aprilia. Η σειρά ρούχων και αξεσουάρ της Aprilia ξεχωρίζει ακριβώς όπως και οι μοτοσυκλέτες και τα scooters της γνωστής μάρκας, εκπέμποντας την φιλοσοφία και το αγωνιστικό DNA της εταιρίας.

Υπάρχουν 2 σειρές ρούχων και αξεσουάρ: τεχνικά και Life style.

Τα τεχνικά ρούχα είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν την μέγιστη άνεση και ταυτόχρονα την μέγιστη προστασία σε όλες τις συνθήκες και όλες τις καταστάσεις. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υλικά ανώτερης ποιότητας, τα τεχνικά ρούχα συνδυάζουν υλικά όπως το KEVLAR που προσφέρουν ενισχυμένη προστασία σε οδηγό και συνεπιβάτη τόσο από τις καιρικές συνθήκες όσο και από ενδεχόμενη πτώση.

Επιπλέον στοιχεία όπως το κόκκινο χρώμα και ανακλαστικά της 3Μ έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερη ορατότητα του αναβάτη από άλλα οχήματα. 

Η σειρά life style ξεχωρίζει για το νέο ύφος στη σχεδίαση.

Η Aprilia εκτός από τα υλικά που χρησιμοποιεί δίνει έμφαση στο σχεδιασμό του a της Αprilia. Σημαίνουσα βαρύτητα δίνεται στο λογότυπο της μάρκας αλλά και στο μοντέρνο σχεδιασμό των νέων ρούχων και αξεσουάρ που συνδυάζει racing γραφικά και χρώματα για γυναίκες και άνδρες. •

Μπορείτε να βρείτε την καινούργια συλλογή σε όλα τα σημεία πώλησης της Aprilia. Το καλοκαίρι 2009 προβλέπεται καυτό. Υποδεχτείτε την καινούργια σειρά ρούχων Aprilia και βάλτε racing spirit στην καθημερινότητα σας….

Η Aprilia σέβεται το περιβάλλον και χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά για την συσκευασία των ρούχων και αξεσουάρ.

Υλικό και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης όλων των μοντέλων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.aprilia.com/press / κωδικός χρήστη: aprilia / κωδικός πρόσβασης: pegaso

Επόμενο άρθρο »

GILERA LIFESTYLE

« Προηγούμενο άρθρο

Full face κράνος της HJC από Kevlar – Fiberglass – Spectra

Χορηγοί