• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αυτή είναι η αγαπημένη μου πίστα!
Θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην κορυφή!
Νέα 24/09/2014 - 09:28

Μετά την πτώση του στον προηγούμενο Γύρο του Misano - μόλις η δεύτερη στη μεγάλη κατηγορία για τον Marc Marquez - ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Σε μια πίστα που τη χαρακτηρίζει ως την πιο αγαπημένη του στο ημερολόγιο Αγώνων, ο Marquez θα χρειαστεί να ξεπεράσει τα εμπόδια τωνValentino Rossi, Jorge Lorenzo και φυσικά του Dani Pedrosa για να πάρει την δωδέκατη φετινή του νίκη!

«Μετά το απογοητευτικό Σ/Κ στο Misano, είναι ωραία που επιστρέφουμε στην Ισπανία, μπροστά στους συμπατριώτες μας! Θα είναι και το fan club μου εκεί!» σχολίασε ο αναβάτης της Repsol Honda.

«Πρόκειται για την αγαπημένη μου πίστα στο ημερολόγιο Αγώνων κι έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα εκεί τα τελευταία τρία χρόνια. Το πρώτο και τα τελευταία κομμάτια της είναι τεχνικά και πρέπει να είσαι πολύ δυνατός στις στροφές. θα δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή, για να επιστρέψουμε στην κορυφή την Κυριακή!»

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, ο Marquez πήρε μια αμφιλεγόμενη νίκη, όταν ακούμπησε ελαφρώς τον Pedrosa με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο αισθητήρας του traction control και να πέσει ο ομόσταυλός του.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Ντεμπούτο για την GP14.2!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Και τώρα η Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα