• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Και τώρα η Aragon!
Marquez-Lorenzo-Pedrosa «παίζουν» εντός έδρας!
Νέα 23/09/2014 - 07:27

Στον εντός έδρας αγώνα τους, στην πίστα της Aragon, οι τρεις κυρίαρχοι Ισπανοί της μεγάλης κατηγορίας - Marc Marquez, Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo - θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη μπροστά στους συμπατριώτες τους!

Αυτό το Σ/Κ, η ισπανική πίστα θα φιλοξενήσει για 5η φορά ένα GP, έχοντας μπει στο ημερολόγιο Αγώνων το 2010, ενώ την Κυριακή θα συμπληρωθούν 800 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, από το 1949 όταν και ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο Marc Marquez θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την πτώση που είχε στην πίστα του Misano και την 15η θέση που πήρε τελικά στον αγώνα. Πέντε Γύροι απομένουν για το τέλος και ο 21χρονος αναβάτης έχει σαφώς τον πρώτο λόγο στην υπόθεση Τίτλος, απολαμβάνοντας ένα προβάδισμα 74 βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

Σκληρή μάχη θα δοθεί για τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος. Εκεί, ο Dani Pedrosa έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά φέτος δεν δείχνει την περσινή σταθερότητά του όσον αφορά στα αποτελέσματα και σίγουρα θα έχει να αντιμετωπίσει έναν ανανεωμένο Valentino Rossi!

Ο Ιταλός θρύλος επέστρεψε στις νίκες στον προηγούμενο Γύρο του Misano κι έγινε κι επίσημα ο αναβάτης με το μεγαλύτερο διάστημα ανάμεσα στην πρώτη (Bron, 1996) και την τελευταία του νίκη (Misano, 2014)! Το συγκεκριμένο ρεκόρ το πήρε από τον φίλο του, Loris Capirossi.

Για τον Lorenzo ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Έχοντας - εδώ και καιρό - χάσει κάθε ελπίδα για τον Τίτλο, ο Ισπανός άσος θέλει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη τη φετινή σεζόν, ειδικά μετά τις τέσσερεις συνεχόμενες δεύτερες θέσεις που έχει.

Στην Ducati, ο Andrea Dovizioso θέλει να συνεχίσει τις δυνατές του εμφανίσεις, έχοντας καταφέρει να παλέψει μέχρι σχεδόν το τέλος για μια θέση στο βάθρο με τον Pedrosa, στον περασμένο αγώνα του Misano. Το ίδιο ισχύει και για τον μελλοντικό ομόσταυλό του Andrea Iannone, ο οποίος αν και δεν είχε το ρυθμό του Dovi στο San Marino, εν τούτοις πήρε μια πολύ καλή 5η θέση. Μένει να δούμε αν θα έχουν τη φημολογούμενη πολύ σημαντική αναβάθμιση που περιμένουν οι φίλοι των κόκκινων στην Ισπανία.

Στα άλλα μέτωπα, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο Hector Barbera θα είναι με μοτοσυκλέτα της Ducati στην Aragon, ενώ και η ομάδα του Aspar θα καλωσορίσει και πάλι τον Nicky Hayden, τον Αμερικανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006, που έλειψε για τέσσερεις συνεχόμενους Γύρους, μετά την επέμβασή του στο δεξί καρπό.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αυτή είναι η αγαπημένη μου πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Αγώνας του Notis#55 στο Assen

Χορηγοί