• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan: Ο Marquez σε άλλο επίπεδο!
Για να τον φτάσουν, θα περάσουν χρόνια!
Νέα 16/09/2014 - 17:48

Ο Marc Marquez έχει καταφέρει να κερδίσει τους 11 από τους 13 Αγώνες της φετινής σεζόν, ισοφαρίζοντας μάλιστα το ρεκόρ των δέκα συνεχόμενων νικών του Mick Doohan από το 1997.

Την ίδια χρονιά, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Doohan, κατάφερε να πάρει 12 νίκες, που αποτελεί άλλο ένα ρεκόρ που ευελπιστεί ότι θα ισοφαρίσει ο Marquez - ή και θα καταρρίψει - μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάντως ο ίδιος ο Doohan δηλώνει εντυπωσιασμένος με τα επιτεύγματα του 21χρονο άσου:

«Πραγματικά έχει ανεβάσει τον πήχη φέτος. Όταν κάποιος είναι τόσο μπροστά, στην καλύτερή του κατάσταση, είναι πολύ δύσκολο να μειώσεις τη διαφορά. Οι άλλοι βελτιώνονται, αλλά η διαφορά παραμένει η ίδια. Σε κάποιο σημείο, με τον καιρό, η διαφορά θα καλυφθεί αλλά αυτό ίσως χρειαστεί μερικά χρόνια στις πίστες!»

Ο Doohan έχει 44 νίκες από 71 εκκινήσεις και πέντε συνεχόμενα Πρωταθλήματα από το 1994 ως το 1998, ενώ ο Marquez έχει κερδίσει 17 Αγώνες από τους 31 που έχει δώσει στη μεγάλη κατηγορία κι έχει ανέβει στο βάθρο σε όλους, πλην τεσσάρων!

«Είναι δύσκολο για τους άλλους το να τον έχουν και μόνο στο οπτικό τους πεδίο! Αν κάποιος πρόκειται να καταρρίψει τα ρεκόρ μου, είναι ωραίο να το κάνει ένας τόσο αξιαγάπητος και χαρισματικός αναβάτης όπως αυτός», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

2015: Αλλάζει η ημερομηνία του 1ου Αγώνα;

« Προηγούμενο άρθρο

Λάθος επιλογή για P.Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα