• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λάθος επιλογή για P.Espargaro
Smith: Δεν με ικανοποιεί η 7η θέση
Νέα 16/09/2014 - 16:29

Ο Pol Espargaro παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος επιλογή ελαστικού για τον Αγώνα της Κυριακής, τον 13ο της χρονιάς που διεξήχθη στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Ως εκ τούτου, ο Ισπανός δεν μπορούσε να φέρει εις πέρας το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να είναι αυτός η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα του grid! Παρ’ όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ατυχία του αδερφού του, κατάφερε να περάσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

«Επιλέξαμε να αγωνιστούμε με το μαλακό ελαστικό, αλλά θα ήταν καλύτερα αν ήμασταν με το σκληρό, δεδομένων των συνθηκών το απόγευμα. Πάντως καταφέραμε να πάρουμε την έκτη θέση και να πάρουμε πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Πλέον είμαι και πάλι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και αυτό είναι πολύ καλό ενόψει του Γύρου στην Aragon».

Ούτε ο ομόσταυλος του Pol Espargaro, Bradley Smith, κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει για τον Κυριακάτικο Αγώνα στο Misano, εν πολλοίς «πληρώνοντας» ‘ενα λάθος του στην αρχή του αγώνα.

«Αν και η 7η θέση δεν είναι αυτή που θέλω, είναι καλή αν αναλογιστούμε τα δυο προηγούμενα GP . Είμαι απογοητευμένος για το λάθος στα φρένα που έκανα στο δεύτερο γύρο κι έχασα δυο θέσεις. Τις πήρα πίσω, αλλά το μπροστά γκρουπ είχε ξεφύγει. Θέλω να παλεύω για την πέμπτη θέση. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά και θα πιέσουμε πολύ για να μειώσουμε την απόσταση από τις Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Doohan: Ο Marquez σε άλλο επίπεδο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Laverty στο MotoGP το 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα