• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Rins στην ομάδα του Pons!
Υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια
Νέα 12/09/2014 - 13:42

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, ο Alex Rins (αριστερά στη φωτό) υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια με την ομάδα του Sito Pons στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος (Moto2).

Ο Alex Rins ήταν ένας από τους αναβάτες που πάλεψαν σκληρά για τον Τίτλο της Moto3 πέρυσι, ωστόσο τον έχασε και παρέμεινε στην κατηγορία με στόχο να προσπαθήσει και πάλι φέτος.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε ο Ισπανός, ο οποίος μόλις στον 12ο Γύρο του Πρωταθλήματος - στο Silverstone - κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη.

Τη νέα χρονιά θα κάνει το άλμα στην Moto2, όπου θα ξαναβρεί ως αντίπαλό του τον Alex Marquez - πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο μικρότερος από τους Marquez υπέγραψε για την Marc VDS - με τον οποίο μοιράζεται το γκαράζ της Estrella Galicia φέτος.

«Θεωρώ ότι η Moto2 ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μου και στη φυσική μου κατάσταση», τόνισε ο ύψους 1,76μ Ισπανός. «Είναι μια κατηγορία που σίγουρα θα το διασκεδάσω πολύ. Αποτελεί εγγύηση και μόνο το γεγονός ότι θα δουλέψω με τον Sito και τους τεχνικούς του».

«Έχουν μεγάλη εμπειρία, κέρδισαν το Πρωτάθλημα πέρυσι και το διεκδικούν και φέτος. Τώρα όμως πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στην Moto3 όπου ελπίζω να πιάσω τον πρώτο και να ανέβω στην Moto2 ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής!»

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Η Aprilia με τον Gresini στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2 ΕΔ1: Zarco προ του Simon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα