• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακαταμάχητος ο Melandri στην Jerez!
Η δεύτερη διπλή νίκη για τον Ιταλό φέτος
Νέα 08/09/2014 - 11:53

Μπορεί στον προηγούμενο γύρο της Laguna Seca να έπεσε - ενώ προηγούνταν - και να γκρέμισε σε μεγάλο ποσοστό τις ελπίδες του για τον Τίτλο, ωστόσο στην Jerez ο Marco Melandri έδειξε και πάλι το φοβερό του ρυθμό, που τον έκανε ακαταμάχητο και στην Sepang, όπου πήρε το πρώτο διπλό της φετινής σεζόν.

«Στόχος μου είναι να παίρνουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στην Laguna ήμουν πολύ απογοητευμένος, διότι πίστεψα ότι μπορούσα να κάνω το διπλό. Αυτό το Σ/Κ ξεκινήσαμε καλά, αλλάξαμε λίγα πράγματα στη μοτοσυκλέτα και η RSV4 δούλεψε καλά στους αγώνες».

«Και στους δυο αγώνες, στην αρχή, δυσκολευόμουν κάπως αλλά στη συνέχεια ένοιωθα ολοένα και πιο άνετα», σχολίασε ο Melandri, ο οποίος και στους δυο χτεσινούς αγώνες κέρδισε τον ομόσταυλό του, αφού τον πρόλαβε στους τελευταίους γύρους του αγώνα.

«Στο δεύτερο αγώνα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, διότι με τις υψηλότερες θερμοκρασίες είχαμε και χαμηλότερη πρόσφυση. Προσπάθησα να είμαι σταθερός, αν και στην αρχή πάλι δεν ήμουν γρήγορος. Κράτησα όμως σταθερό το ρυθμό μου και πέρασα κάποιους αναβάτες».

«Κατάφερα να προλάβω το μπροστινό γκρουπ. Είμαι χαρούμενος διότι μπορούσα να συνεχίσω σ’ αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος και αυτή ήταν μια τέλεια Κυριακή για εμένα. Τώρα μπορώ να ηρεμήσω για μερικές ημέρες, προτού επιστρέψω στην πίστα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», είπε ο Melandri, ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 85 βαθμούς πίσω από τον Sykes κι έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τον Τίτλο φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Έξω ο Herrin από την Caterham

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Όχι στην RC213V του 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA