• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Όχι στην RC213V του 2015!
Συνεχίζει με την τωρινή μοτοσυκλέτα μέχρι το τέλος
Νέα 08/09/2014 - 10:58

Ο Marc Marquez δεν θα χρησιμοποιήσει τη μοτοσυκλέτα του 2015 για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Με την RC213V του 2015, ο Marquez κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πίστας στο Brno, στις δοκιμές που έγιναν στην τσέχικη πίστα μια ημέρα αφότου δεν κατάφερε να συνεχίσει το εκπληκτικό του σερί νικών, για ενδέκατη φορά.

Ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Silverstone - μετά από μια φανταστική μονομαχία με τον Jorge Lorenzo - δήλωσε αρχικά ότι θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τη μοτοσυκλέτα του 2015.

Στη συνέχεια όμως - και αφού συνομίλησε με το HRC και τους μηχανικούς του - συμφωνήθηκε να συνεχίσει με την τωρινή μοτοσυκλέτα που του έχει χαρίσει 11 νίκες στους 12 αγώνες της φετινής σεζόν!

«Θα ήθελα να έχω τη νέα μοτοσυκλέτα και είμαι σίγουρος ότι αν πίεζα πολύ, τότε η Honda θα μου την έδινε. Μιλήσαμε μαζί τους και με τους μηχανικούς μου και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά και δεν θέλουμε να πάρουμε ρίσκα», σχολίασε ο Marquez.

«Ίσως με τη μοτοσυκλέτα του 2015 να είμαι πιο γρήγορος, αλλά έχουμε δει φέτος ότι ο ρυθμός μου πάνω στην αντίστοιχη του 2014 είναι πολύ καλός και πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».

Τέλος, υπογράμμισε και τα σημεία που η RC213V του 2015 υπερτερεί σε σχέση με την τωρινή μοτοσυκλέτα: «Είναι καλύτερη στο μέσο των στροφών και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε βελτιωθεί εκεί. Με καλύτερη αίσθηση στο μέσο, σημαίνει ότι είμαστε πιο γρήγοροι και στην έξοδο».

Επόμενο άρθρο »

Ακαταμάχητος ο Melandri στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Albesiano για την επιστροφή της Aprilia το 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA