• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3: Στο photo finish νικητής ο Rins!
Απόλυτα συναρπαστική μάχη στον καλύτερο αγώνα του Σ/Κ!
Νέα 02/09/2014 - 12:39

Ένας αγώνας που κράτησε τους θεατές με κομμένη την ανάσα μέχρι το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου... κυριολεκτικά, μιας και η διαφορά του νικητή AlexRins με τον AlexMarquez ήταν μόλις 11 χιλιοστά!

Η Moto3 και πάλι επεφύλασσε δυνατές συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον Rins να επανέρχεται δριμύτερος μετά το λάθος του στο Brno - είχε πανηγυρίσει νομίζοντας ότι κέρδισε ένα γύρο πριν το τέλος - κατακτώντας την πρώτη του φετινή νίκη!

Ο EneaBastianini ήταν και πάλι συγκλονιστικός, με τον 16χρονο οδηγό να ανεβαίνει για τρίτη φορά στο βάθρο φέτος - δεύτερη συνεχόμενη μετά την Τσεχία - παρά το ότι εξακολουθεί να υποφέρει από έναν τραυματισμό στη φτέρνα.

Την ώρα που ο RomanoFenati ήταν χαμένος και τερμάτιζε στην 16η θέση - πολλά ακούγονται για τις τεταμένες σχέσεις του με τον αρχιμηχανικό του - ο Bastianini αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα του ιταλικού μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ο Miguel Oliveira στάθηκε άτυχος, καθώς έκανε εξαιρετικό αγώνα πάνω στην Mahindra του κι έχασε το βάθρο για μόλις 51 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Πολύ πιο πίσω, καθώς οι τέσσερεις μπροστά είχαν ξεχωρίσει, ο Jakub Kornfeil κέρδιζε τη μάχη για την πέμπτη θέση από ένα μεγάλο γκρουπ αναβατών! Ο Jack Miller πήρε την έκτη θέση, ένα δέκατο πίσω από τον Τσέχο.

Η δεκάδα των καλύτερων στην πίστα του Silverstone, ολοκληρώθηκε από τους Niccolo Antonelli,Alexis Masbou, Danny Kent και Niklas Ajo. Πτώση είχε ο Efren Vazquez, όπως και ο αντικαταστάτης του Θανάση Σίσση στην Mahindra, Andrea Migno.

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2: Συναρπαστική μάχη με νικητή τον Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το ρεκόρ που δεν ήθελα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα