• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2: Συναρπαστική μάχη με νικητή τον Rabat!
Για 63χιλ. έχασε τη νίκη ο Kallio, στο βάθρο και ο Vinales!
Νέα 02/09/2014 - 12:40

Ο Mika Kallio προηγούνταν για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ωστόσο ο Tito Rabat ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος!

Ο Kallio ξεκίνησε δυνατά και στα μισά του αγώνα έφτιαξε διαφορά στα 2,2 δευτερόλεπτα. Κάπου εκεί πίστεψε ότι η νίκη ήταν δική του, ωστόσο ο ομόσταυλός του είχε διαφορετική γνώμη. Έχοντας χάσει στην αρχή χρόνο, ο Rabat ένοιωθε ολοένα και πιο άνετα καθώς άδειαζε το ρεζερβουάρ και όντας δυνατός στο τέλος, έφτασε και πέρασε τον Mika Kallio, ο οποίος ήταν πάρα πολύ απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή.

Η διαφορά των δυο στη βαθμολογία έφτασε τους 17 βαθμούς. Ο Maverick Vinales έκανε πολύ καλό αγώνα και ήταν πίσω από τους δυο οδηγούς της Marc VDS, περιμένοντας να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος τους. Αυτό που λείπει από τον Ισπανό είναι η σταθερότητα στα αποτελέσματα.

Στην τέταρτη θέση ο Johann Zarco που ξεκίνησε από την pole position, ενώ πιο πίσω του οι Thomas Luthi και Franco Morbidelli πήραν πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Ο Sam Lowes τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Ο Aegerter είχε μια πτώση και χτύπησε τον πίσω τροχό του Vinales, ο οποίος έχασε πολύτιμο χρόνο σ’ εκείνο το σημείο. Ο Dakota Mamola - αντικαθιστά τον Nico Terol - αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα, αλλά επανήλθε στην πίστα για να μαζέψει δεδομένα.

Ο Xavier Simeon έπεσε την ημέρα των γενεθλίων του κι ενώ πάλευε για μια θέση μέσα στη δεκάδα. Ένα λάθος του Jonas Folger στον 13ο γύρο του αγώνα, οδήγησε στην πτώση τον Γερμανό, ο οποίος πήρε μαζί του και τον Simone Corsi.

Ο 50χρονος Jeremy McWilliams οδήγησε με αυταπάρνηση τη μοτοσυκλέτα της Brough Superior και παρά το ότι είχε σπασμένη μύτη από μια πτώση που είχε το Σάββατο, κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα και να δώσει πολύτιμα δεδομένα στην ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν είχα καμμία απάντηση...

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3: Στο photo finish νικητής ο Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα