• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi-Lorenzo θέλουν το πλαίσιο του 2015
Δύσκολα όμως θα το διαθέσει η Yamaha
Νέα 22/08/2014 - 13:42

Τόσο ο Valentino Rossi, όσο και ο Jorge Lorenzo θέλουν να ολοκληρώσουν το φετινό Πρωτάθλημα έχοντας στη διάθεσή τους το πλαίσιο του 2015. Οι δυο τους έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με αυτό, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών του Brno.

Το νέο πλαίσιο προσφέρει ακόμα καλύτερη ευστάθεια στο φρενάρισμα και στις εισόδους των στροφών, ωστόσο είναι μάλλον δύσκολο να το έχει έτοιμο η Yamaha στους αμέσως επόμενους αγώνες.

«Γιατί όχι; Αν και δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, διότι δεν έχω μιλήσει με την Yamaha γι’ αυτό το θέμα», σχολίασε ο Vale. «Αν γίνεται όμως, ναι, θα ήθελα να συνεχίσω μ’ αυτό. Είναι πιο σταθερό και βελτιωθήκαμε στην είσοδο και στα φρένα με το νέο πλαίσιο».

«Χάνουμε όμως λίγο σε επιτάχυνση κι έτσι πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία. Πρέπει να δούμε τα δεδομένα, αλλά και ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος με τη νέα μοτοσυκλέτα και του άρεσε», πρόσθεσε.

Ο Lorenzo, ο οποίος στοχεύει σε μια τέταρτη νίκη στο Silverstone στα τελευταία πέντε χρόνια, έχει ήδη ρωτήσει τους τεχνικούς αν είναι εφικτό να πάρει το νέο πλαίσιο για τους επόμενους εφτά αγώνες.

«Δείχνει να είναι καλύτερο στις εισόδους, απορροφά καλύτερα τα σαμαράκια και μπορώ να είμαι πιο γρήγορος. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι εφικτό να το έχουμε φέτος. Μου είπαν ότι είναι δύσκολο. Δεν είναι αδύνατον, αλλά πρέπει να το δουν».

Επόμενο άρθρο »

Απίστευτο: Ο 50χρ McWilliams στην Moto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: Πιο κοντά στην Pramac;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA