• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Πιο κοντά στην Pramac;
Δεν θεωρεί ότι έχει πιθανότητες για την LCR Honda
Νέα 22/08/2014 - 12:09

Ο Eugene Laverty δεν πιστεύει ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι στην ομάδα της LCR Honda του χρόνου, δίπλα στον Cal Crutchlow.

Ο ίδιος συνομίλησε με τον Lucio Cecchinello - τον ιδιοκτήτη της LCR - για το ενδεχόμενο να οδηγά μια OPEN Honda το 2015, ωστόσο γι’ αυτή τη θέση φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο ο Jack Miller.

Το HRC βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αυστραλό άσο της Moto3 εδώ και αρκετές εβδομάδες και πολλοί περίμεναν μια οριστική ανακοίνωση της μεταξύ τους συνεργασίας στο Brno.

Πλέον, το πιο πιθανό είναι να έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση στο τέλος του μήνα, στο γύρο του Silverstone που θα διεξαχθεί από τις 29 ως τις 31 Αυγούστου. Ο Laverty ήταν στο Brno την περασμένη εβδομάδα και είχε αρκετές συζητήσεις για το μέλλον του.

Ο Ιρλανδός μάλλον οδεύει προς αντικαταστάτης του Andrea Iannone στην Pramac Racing, έχοντας συνεργαστεί με το αφεντικό της ομάδας (Francesco Guidotti) στο παρελθόν, ενώ τον γνωρίζει και ο Gigi DallIgna από το πέρασμά του στην Aprilia στα SBK.

Ο Laverty πάντως, επιμένει ότι η πιθανότητα να βρεθεί στο γκαράζ της LCR είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί: «Ο Lucio έχει τον Cal και για τον δεύτερο αναβάτη θα αποφασίσει το HRC ποιός θα είναι. Έτσι δεν ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα εκεί».

«Ήταν ωραίο που ο Lucio ενδιαφέρθηκε για εμένα και ανέκαθεν είχαμε καλή σχέση, αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Είναι στο χέρι του HRC να οριστικοποιήσει τα πράγματα για τη δεύτερη θέση με τον Jack Miller ή κάποιον άλλον αναβάτη», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Rossi-Lorenzo θέλουν το πλαίσιο του 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Θέλει να επιστρέψει στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA