• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έσβησε τις όποιες αμφιβολίες ο Marquez!
Πήρε την πρώτη θέση στο τεστ της Τσεχίας
Νέα 19/08/2014 - 11:21

Η απάντηση του Marc Marquez στην ήττα της Κυριακής, ήταν να περάσει κατευθείαν στην αντεπίθεση και να πάρει την πρώτη θέση στο τεστ της Δευτέρας στο Brno.

Αφού «... έσβησε τις αμφιβολίες» για την απόδοσή του στον αγώνα, ο Marquez ανέβηκε στην πρωτότυπη του 2015 και κατάφερε - μια ώρα πριν ολοκληρωθεί το τεστ - να γράψει το 1:55.411δ σε μια πίστα που είχε στεγνώσει μετά από το ψιλόβροχο που έπεσε νωρίτερα.

«Όλα πήγαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος διότι σβήσαμε τις όποιες αμφιβολίες είχαμε μετά τον αγώνα της Κυριακής», σχολίασε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

«Δεν καταλάβαμε τι έγινε. Φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες στον αγώνα, διότι σήμερα ήμασταν γρήγοροι από την αρχή και είχαμε καλό ρυθμό με το στήσιμο της Κυριακής. Το πρωί δοκιμάσαμε τη φετινή μοτοσυκλέτα, με διαφορετικά set-up και αμέσως ένοιωσα πολύ καλά».

«Αργότερα ανέβηκα σ’ αυτήν του 2015, που έχει μεγάλες δυνατότητες και κάναμε καλό χρόνο. Το καλό είναι ότι ο ρυθμός μας ήταν ίδιος μ’ αυτόν που είχαμε όλο το Σ/Κ, πλην της Κυριακής», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Στην τρίτη θέση ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Marquez μπροστά από Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα