• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πάλεψε ο Iannone για την 5η θέση!
Ικανοποιημένος ο Dovi που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή
Νέα 18/08/2014 - 12:07

Ο Andrea Iannone ξεκίνησε από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης και μαζί με την άλλη Ducati του Dovizioso, οδήγησαν για μερικά λεπτά τον αγώνα της Κυριακής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Iannone που ισοφάρισε - με την 5η θέση χτες - το καλύτερό του αποτέλεσμα σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

«Κατάφερα να κάνω ένα γύρο πρώτος! Ήξερα ότι οι Jorge, Dani, Vale και Marc ήταν πιο γρήγοροι από εμένα, αλλά πίεσα σκεφτόμενος το δικό μου ρυθμό. Το διασκέδασα στην αρχή, προσπάθησα να ακολουθήσω τον Dani, αλλά με πέρασε».

«Στο ζέσταμα ήμουν κοντά του, αλλά στον αγώνα ήταν τρία δέκατα πιο γρήγορος και αποφάσισα να μην πιέσω τόσο, γιατί δεν είχε νόημα. Στη συνέχεια, στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, εγώ με τον Dovi αλλάξαμε πολλές φορές θέση. Μπορούσε να φρενάρει καλύτερα από εμένα. Το διασκέδασα όμως και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Andrea Dovizioso κράτησε το γεγονός ότι μείωσε κι άλλο τη διαφορά του από την κορυφή, στα 17δ, τη στιγμή που στον περσινό αγώνα είχε μείνει 35δ πίσω από τον νικητή Marquez.

«Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, διότι και πάλι μειώσαμε τη διαφορά μας από την κορυφή. Ενδεχομένως τόσο εγώ, όσο και ο Iannone μπορούσαμε και πιο γρήγορα, αλλά δεν δώσαμε το 100% γιατί ήμασταν μακριά από τους πρώτους και δεν μας απειλούσε κανείς πίσω».

«Ξεκινήσαμε και οι δυο με το μαλακό πίσω ελαστικό και προσπαθήσαμε να μην το καταστρέψουμε πολύ. Ίσως το σκληρό να ήταν καλύτερη επιλογή, αλλά οι θέσεις μας δεν θα άλλαζαν. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παλέψω με τον Iannone στους τελευταίους γύρους, διότι έπεσε η απόδοση του κινητήρα μου κι έτσι δεν μπορούσα να μείνω στο slipstream του».

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Οι χρόνοι στις 13:00

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ένας ακόμα γύρος...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα