• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ3: Δυνατές οι Honda στην Τσεχία!
Το 1-2 έκαναν Pedrosa-Marquez, καλύτερη Yamaha ο Smith!
Νέα 16/08/2014 - 12:33

Οι εννέα από τους δέκα αναβάτες της πρώτης δεκάδας κατάφεραν να κατεβάσουν τους χρόνους τους στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά, σε μια πίστα που παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες είχε καλό κράτημα.

Οι δυο αναβάτες του HRC, Dani Pedrosa και Marc Marquez βελτιώθηκαν πολύ και μεγάλωσαν τη διαφορά τους από τους αντίστοιχους εργοστασιακούς οδηγούς της Yamaha, στο μισό δευτερόλεπτο ο Dani και στα δυο δέκατα ο Marquez.

Την έκπληξη έκανε ο ανακουφισμένος - όσον αφορά στο μέλλον του - Bradley Smith, ο οποίος ήταν η καλύτερη Yamaha σήμερα το πρωί, με χρόνο 1:56.780. Οι διαφορές των οδηγών από τον τρίτο Smith, μέχρι και τον όγδοο Dovizioso ήταν μόλις στο ένα δέκατο!

Οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi βελτίωσαν τους χρόνους τους, αλλά έβλεπαν τον Marc Marquez να έχει πολύ δυνατό ρυθμό με αρκετούς γύρους (7) στο 1:56, προετοιμαζόμενος για τον αυριανό αγώνα, ο οποίος μάλλον θα γίνει στο στεγνό.

Ο Andrea Iannone έχει αποδείξει προ πολλού την ταχύτητά του στον ένα γύρο και στην Τσεχία - για μια ακόμη φορά φέτος - ήταν η καλύτερη Ducati με χρόνο μόλις 25 χιλιοστά πάνω από τον αντίστοιχο του Valentino Rossi.

Ο Pol Espargaro πήρε την έβδομη θέση, μπροστά από τον Andrea Dovizioso αλλά και τον αδελφό του Aleix, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2, χάρη στο χτεσινό του χρόνο.

Τη δεκάδα έκλεισε ο Cal Crutchlow, ο οποίος τα κατάφερε χάρη στον τελευταίο του γύρο, βρίσκοντας κάποιες ρυθμίσεις που του επέτρεψαν να οδηγήσει με περισσότερη εμπιστοσύνη την Desmosedici του. Δυόμιση μήνες χρειάστηκαν - από το γύρο του Mugello - για να πάρει και πάλι απευθείας το εισιτήριο για τις KAT2 ο Βρετανός.

Το προβάδισμα για τις δυο προνομιούχες θέσεις στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων δοκιμών, θα έχει ο Stefan Bradl - για πρώτη φορά φέτος δεν καταφέρνει να είναι στους πρώτους δέκα - αλλά και ο Alvaro Bautista, με τους Hernandez, Pirro και Redding να είναι τα αουτσάιντερ.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2 ΕΔ3: Ο Rabat κοντά στο ρεκόρ πίστας!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3 ΕΔ3: Τρεις Honda μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα