• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Η OPEN Honda θα έχει τον κινητήρα της RC213V
Ουσιαστικά θα είναι η φετινή εργοστασιακή χωρίς το seamless!
Νέα 15/08/2014 - 19:45

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι εκπρόσωποι των τριών εργοστασίων στην πίστα του Brno, ο Shuhei Nakamoto επιβεβαίωσε κι επίσημα ότι η RCV1000R θα έχει του χρόνου τον κινητήρα της φετινής RC213V.

Επί της ουσίας, η Honda θα ακολουθήσει το παράδειγμα των δυο άλλων εργοστασίων και η OPEN μοτοσυκλέτα της του 2015, θα είναι ουσιαστικά η φετινή εργοστασιακή των Marquez και Pedrosa, χωρίς το seamless κιβώτιο και με την ECU και το software της Dorna.

«Τις φετινές προδιαγραφές του κινητήρα θα δώσουμε του χρόνου στις OPEN», επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του HRC. Ο ίδιος στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η OPEN κατηγορία είναι η OPEN κατηγορία. Μπορείς να πουλήσεις, ή να μισθώσεις. Δεν υπάρχει περιορισμός στους κανονισμούς. Σκεφτόμαστε να μισθώσουμε την OPEN του χρόνου».

Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν έγινε αναφορά στην τιμή της αναβαθμισμένης OPEN μοτοσυκλέτας του HRC, αλλά ενδεχομένως να πλησιάζει τις δορυφορικές Honda του Gresini και της LCR. Τέλος, με την τακτική αυτή, η Honda θα διαθέτει πέντε κινητήρες στις OPEN ομάδες του χρόνου, όπως ακριβώς κάνει φέτος η Yamaha για τη Forward Racing.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2 ΕΔ2: Ο Kallio ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα