• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Η καλύτερη OPEN στην Indy!
Χαρούμενος που ήμουν στο parc ferme για πρώτη φορά!
Νέα 12/08/2014 - 13:13

Ο rookie Scott Redding, κατάφερε να πάρει μια εντυπωσιακή ένατη θέση στο δέκατο αγώνα της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε πριν δυο 24ωρα στην Αμερική και συγκεκριμένα στην πίστα της Indianapolis.

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά φέτος, ο Redding καταφέρνει να πάρει τον άτυπο τίτλο της καλύτερης OPEN μοτοσυκλέτας, ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχανε έως και πάνω από 20χλμ/ώρα από τις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες!

«Ήμουν δυνατός όλο το Σ/Κ και προφανώς είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο parc ferme για πρώτη φορά. Δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο, διότι ο A.Espargaro βγήκε εκτός, αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαι η καλύτερη Honda παραγωγής πάλι», σχολίασε ο Redding.

«Στην αρχή ο Aoyama κατάφερε να κάνει μια διαφορά στο δευτερόλεπτο, επειδή εγώ πάλευα με τον Crutchlow . Ήταν ωραία μάχη, αν και κάθε φορά στην ευθεία μπορούσε να με περάσει. Κάναμε καλή δουλειά και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη σκληρή δουλειά τους. Πλέον ανυπομονούμε για τους επόμενους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

H PBM αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς

« Προηγούμενο άρθρο

O «εισβολέας» Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα