• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το διασκεδάζω!
Παρά το ότι οι αλλαγές δεν ταιριάζουν στην RC213V
Νέα 09/08/2014 - 01:21

O Marc Marquez ανέβασε ρυθμούς στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων της πρώτης ημέρας, όντας μάλιστα και ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:33!

Ο Ισπανός, παρά το ότι στο μεσοδιάστημα ανάμεσα σε ΕΔ1 και ΕΔ2, είχε παραδεχτεί ότι οι αλλαγές στην πίστα δεν ταιριάζουν στη μοτοσυκλέτα του, εν τούτοις παραδέχτηκε ότι διασκεδάζει να οδηγεί στην αμερικάνικη πίστα, κάτι που σαφώς φαίνεται και από τους χρόνους του.

«Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά σήμερα και μετά τις διακοπές, είναι πάντα σημαντικό να ξαναβρίσκεις το ρυθμό σου και να ανακτάς την εμπιστοσύνη σου στη μοτοσυκλέτα», σχολίασε.

«Καταφέραμε να δοκιμάσουμε και τη νέα άσφαλτο σήμερα και πλέον δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά σαμαράκια και απ’ ότι φαίνεται έχει βελτιωθεί και η πρόσφυση σε σχέση με πέρυσι».

«Όσο για τη νέα σχεδίαση, ίσως η παλιά μορφή να ταίριαζε καλύτερα στη μοτοσυκλέτα μας, αλλά αυτή είναι πιο φυσική και πιο διασκεδαστική. Δοκιμάσαμε και τις δυο επιλογές ελαστικών, μαζεύοντας πληροφόρηση και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Επόμενο άρθρο »

Άρεσαν οι αλλαγές και στον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δίλημμα για τα ελαστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα