• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επετειακή Kawasaki Ninja ZX-14R ABS
Γιορτάζοντας 30 χρόνια Ninja!
Τεστ-Μοντέλα 17/07/2014 - 16:01

Δεν υπάρχουν και πολλές μοτοσυκλέτες που να μπορούν να υπερηφανεύονται για μια παράδοση που κρατά εδώ και τρεις δεκαετίες! Τόσα είναι τα χρόνια που "κρύβει" η Ninja της Kawasaki, με την τελευταία να γιορτάζει τα γενέθλια του μοντέλου της με μια ακόμη ειδική έκδοση!

Για να γιορτάσουν την επέτειο αυτή, ο κατασκευαστής έχει ήδη βγάλει την Kawasaki Ninja ZX-10R και πριν μερικές ημέρες πρόσθεσε την επετειακή Kawasaki Ninja ZX-14R ABS. Όπως είναι φυσικό, η ειδική αυτή έκδοση έρχεται με ειδικά γραφικά, που θα είναι διαθέσιμα σε μόλις 300 τυχερούς.

Κάθε μοτοσυκλέτα θα είναι αριθμημένη, με μικρές λεπτομέρειες στην εμφάνισή της - όπως οι χρυσές δαγκάνες - να κλέβουν την παράσταση. Αν είστε ένας από τους πολλούς θαυμαστές της Ninja ZX-14R, έχετε την ευκαιρία από αύριο, αφήνοντας μια μικρή προκαταβολή, να την κλείσετε!

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ήταν στην Laguna Seca το Σ/Κ που μας πέρασε, όπου και έγινε ο ένατος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, με τον Tom Sykes - ο οδηγός της αγωνιστικής Ninja στο Πρωτάθλημα - να παίρνει τη νίκη στο δεύτερο αγώνα της ημέρας!

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα