• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Scrambler!
Επιστρέφει το 2015 η νοσταλγική μοτοσυκλέτα!
Τεστ-Μοντέλα 11/06/2014 - 15:36

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ducati το νέο της μοντέλο που επαναφέρει στο προσκήνιο την επιτυχημένη γυμνή μοτοσυκλέτα των δεκαετιών 1960-1970!

 

Τη νέα Scrambler είχαν τη τύχη να δουν από κοντά οι εργαζόμενο στο εργοστάσιο των κόκκινων, όπου - όπως μπορείτε να δείτε και από τη δεύτερη φωτό - ο προαύλιος χώρος του είχε μετατραπεί σε beachbar!

 

Στη άκρη δεσπόζει ένα μεγάλο κίτρινο κοντέινερ, μέσα στο οποίο κρυβόταν η νέα Scrambler του 2015, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη φετινή Έκθεση στο Μιλάνο (EICMA) και θα βγει στις αγορές το 2015.

 

Φήμες θέλουν τη νέα μοτοσυκλέτα της Ducati να διαθέτει έναν από τους πιο μικρούς αερόψυκτους L-Twin κινητήρες των κόκκινων. Αυτό, σε συνδυασμό με το χαρακτηρισμό από την ίδια την Ducati της νέας της Scrambler ως «απλής», δείχνει τον προσανατολισμό της εταιρείας σε ένα προσιτό οικονομικά μοντέλο.

 

Όλα αυτά πάντως παραμένουν εικασίες. Η επίσημη αρχή όμως έγινε και από εδώ και στο εξής θα βγαίνουν περισσότερες πληροφορίες προς τα έξω! Μείνετε συντονισμένοι!

 

Επόμενο άρθρο »

Video Teaser: Η νέα Scrambler!

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki Ninja ZX-10R 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα