• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βραβεία για το Ζ1000
Και την Kawasaki!
Τεστ-Μοντέλα 17/07/2014 - 16:01

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Z1000 και η Kawasaki συνεχίζουν να σαρώνουν τα βραβεία

Το νέο Ζ1000 έχει κερδίσει ήδη το Βραβείο Plus X για «Καινοτομία, Υψηλή Ποιότητα και Σχεδιασμό». Τώρα, η κριτική επιτροπή του έγκριτου βραβείου εμπλουτίζει τη λίστα των διακρίσεων του αρχηγού της οικογένειας Ζ, χρίζοντάς το «Καλύτερο Προϊόν του 2014» στην κατηγορία «Καλύτερη Γυμνή Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς».

Την τιμητική της είχε και η Kawasaki στο σύνολό της ως εταιρεία, η οποία διακρίθηκε ως η «Πιο Καινοτόμος Εταιρεία Μοτοσυκλετών της Χρονιάς».


Σχετικά με το βραβείο Plus X:

Με ένα διεθνές και ανεξάρτητο σώμα κριτών από 25 βιομηχανίες, 23 σημαντικούς εταίρους και μια επένδυση 25 εκατομμυρίων ευρώ, το βραβείο Plus X αποτελεί το μεγαλύτερο διαγωνισμό παγκοσμίως σχετικά με την καινοτομία στην τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle. Προϊόντα που πληρούν τουλάχιστον ένα κριτήριο Plus X τιμούνται με τη σφραγίδα έγκρισης του Plus X. Βραβεία απονέμονται για νέες, καινοτόμες τεχνολογίες, εξαιρετικό σχεδιασμό και έξυπνα, εύχρηστα λειτουργικά συστήματα. Επιπλέον, βραβεία απονέμονται με βάση κριτήρια όπως ξεχωριστά εργονομικά και οικολογικά χαρακτηριστικά, η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής. Το βραβείο καινοτομίας δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη δράση των εταιρειών και απονέμεται για 11η φορά το 2014.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα