• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: Ονειρικός Aegerter!
Παρθενική νίκη για τον Ελβετό στο Πρωτάθλημα!
Νέα 13/07/2014 - 16:52

Ο Dominique Aegerter ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο ένα ονειρικό για τον ίδιο Σ/Κ στην πίστα του Sachsenring, έχοντας εξασφαλίσει χτες την παρθενική του pole position, από την οποία ξεκίνησε τον σημερινό αγώνα για να επικρατήσει στο τέλος μιας συγκλονιστικής μάχης με τον Kallio!

 

Ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος αγώνας της σεζόν στην Moto2 και ένας αγώνας που θα θυμάται για πολλά χρόνια ο Aegerter, ο οποίος πήρε τη νίκη κρατώντας τη ψυχραιμία του στα τελευταία δευτερόλεπτα!

 

Τότε δέχτηκε ένα τρομερό προσπέρασμα από τον Kallio στις τελευταίες στροφές πριν το τέλος, για να απαντήσει όμως αμέσως και να πετύχει την πρώτη νίκη της καριέρας του!

 

Πιο πίσω, φανταστική ήταν και η μάχη για το τελευταίο σκαλί του βάθρου, με τον Simone Corsi να στερεί από τον Tito Rabat την ευκαιρία να ανέβει για έβδομη φορά φέτος σ’ αυτό. Έτσι και στους δυο αγώνες των μικρών κατηγοριών, δεν είχαμε Ισπανό οδηγό στο βάθρο!

 

Ο Maverick Vinales ήταν πολύ ανεβασμένος από τα μισά περίπου του αγώνα και μέχρι λίγο πριν το τέλος, όταν κι έφτασε το γκρουπ που μάχονταν για την τρίτη θέση. Κατάφερε να περάσει τον Morbidelli που έκανε εξαιρετικό αγώνα, αλλά δεν είχε τη συνέχεια που ήθελε κι έμεινε πέμπτος.

 

Απογοήτευση για δυο πολύ καλούς Γερμανούς οδηγούς. Ο Jonas Folger αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του κι επέστρεψε απογοητευμένος στο γκαράζ του, ενώ ο Sandro Cortese εγκατέλειψε και αυτός τον αγώνα, μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αντέγραψε τους Dani-Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: Ο Miller τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα