• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3 ΕΔ3: Αποφασισμένος ο Miller!
Απίστευτος απόλυτος χρόνος από τον Αυστραλό!
Νέα 12/07/2014 - 12:11

O Jack Miller είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στην γερμανική πίστα του Sachsenring και αυτό έκανε εμφανές στους συναθλητές του με ένα φοβερό 1:26.767 που πέτυχε σήμερα το πρωί!

 

Ο Αυστραλός παρουσιάζεται πανίσχυρος και χωρίς να έχει χάσει την πρώτη θέση σε καμμία διαδικασία μέχρι στιγμής, δείχνει έτοιμος να πάρει ακόμα μια pole position σήμερα το απόγευμα.

 

Στη δεύτερη θέση, αλλά και σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω, που είναι τεράστια διαφορά για τη μικρή γερμανική πίστα, ο Danny Kent, με τον τρίτο Alexis Masbou να υπολείπεται πάνω από οχτώ δέκατα από το χρόνο του Miller!

 

Ο Binder επανήλθε δριμύτερος σήμερα και ξαναπήρε κεφάλι στη μάχη για την καλύτερη Mahindra, με τον Τσέχο Jakub Kornfeil να έχει μια πολύ καλή παρουσία και να πλασάρεται στην πεντάδα!

 

Συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα οι Honda των Marquez και Rins, με τον πρώτο να ολοκληρώνει στην ένατη θέση και τον δεύτερο να είναι μόλις 12ος. Πολλά προβλήματα και για τον Romano Fenati, ο οποίος έκανε μόλις τέσσερεις γύρους και ολοκλήρωσε στην 29η θέση!

 

Ο Θανάσης Σίσσης ήταν φανερά βελτιωμένος σήμερα το πρωί και κατάφερε να ρίξει το χρόνο πάνω από έξι δέκατα σε σχέση με χτες. Πάλεψε να πέσει και κάτω από το όριο του 1:28, χωρίς να τα καταφέρνει στο τέλος και να πετυχαίνει 1:28.284 που του έδωσε την 15η θέση.

 

Στις τελικές, συνεχίζει να υπερισχύει ο Efren Vazquez πάνω στην Honda του, ο οποίος μετά το 212χλμ/ώρα που έκανε χτες, έσπασε και πάλι το δικό του (πλέον) ρεκόρ και σήμερα το πρωί έκανε 212,4χλμ/ώρα.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ3: Φοβερό τελευταίο δεκάλεπτο!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πίεσα πολύ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα