• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Βάθρο στο στεγνό;
Δεν έχουμε την ταχύτητα για κάτι τέτοιο
Νέα 10/07/2014 - 16:40

Μετά την εξαιρετική δεύτερη θέση στις δύσκολες συνθήκες του βρεγμένου/στεγνού αγώνα στο Assen, ο Andrea Dovizioso προσγειώνεται στην πραγματικότητα και τονίζει ότι πολύ δύσκολα θα επαναλάβει αυτό το Σ/Κ το επίτευγμα της Ολλανδίας.

 

Ο Ιταλός, ο οποίος είχε πάρει το πρώτο του βάθρο στον αγώνα του Τέξας, όπου η φθορά των ελαστικών έπαιξε το ρόλο της, δήλωσε: «Το αποτέλεσμα στο Assen ήταν πολύ σημαντικό τόσο για εμένα, όσο και για την Ducati. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι έχουμε την ταχύτητα στο στεγνό για να στοχεύσουμε και πάλι στο βάθρο».

 

Τα καλά νέα για τον Dovi είναι ότι οι πρώτες προβλέψεις για την πίστα του Sachsenring, θέλουν το Σάββατο και την Κυριακή να πέσει βροχή! Ο Dovizioso ήταν στο βάθρο πρόπερσι, με την Tech 3, ενώ πέρυσι είχε περάσει τη γραμμή τερματισμού στην έβδομη θέση και 30δ μακριά από τον νικητή.

 

«Κατά τη γνώμη μου, το Sachsenring είναι πολύ μικρή και κλειστή πίστα για MotoGP. Βέβαια η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί από πέρυσι και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε αγώνα, όπως και στο Assen», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Σβήνουν οι ελπίδες του A.Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Μια βόλτα στις Σέρρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα