• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχεται Suzuki GSR1000;
Φήμες από Γερμανία λένε ναι!
Τεστ-Μοντέλα 09/07/2014 - 16:02

Οι τελευταίες φήμες από Γερμανία (Motorrad), μιλάνε για ένα καινούργιο μοντέλο, την Suzuki GSR1000, που ενδεχομένως να τη δούμε στην έκθεση INTERMOT του Οκτωβρίου.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα δεν θα έχει φέρινγκ και θα βασίζεται στην GSX-R1000, από την οποία θα δανείζεται τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 999cc, με την ιπποδύναμη όμως να φημολογείται ότι θα είναι περίπου στους 150 ίππους.

 

Αν αφήσουμε στην άκρη το γεγονός της μειωμένης ιπποδύναμης, τα παραπάνω αποτελούν χαρμόσυνα νέα για τον κατασκευαστή. Από τη μια σηματοδοτούν μια ανάκαμψη στο εργοστάσιο από το Hamamatsu, το οποίο ίσως ήταν το πιο υποτονικό μετά την έναρξη της παγκόσμιας κρίσης.

 

Καλό σημάδι πάντως για την Suzuki, είναι και η επάνοδός της στο MotoGP το 2015. Από την άλλη, η GSR1000 καλύπτει το κενό του εργοστασίου, σε μια κατηγορία μάλιστα που «παίζουν» δυνατά σχεδόν όλοι οι Ιάπωνες και οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές!

 

Το Motorrad πάντως είναι ένα αξιόπιστο περιοδικό και οι πιθανότητες να δούμε το παραπάνω μοντέλο σε μερικούς μήνες, είναι αρκετές. Όπως πάντα βέβαια, ο χρόνος θα δείξει!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα