• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωσε ο Pedrosa με το HRC!
Νέο διετές συμβόλαιο για τον Ισπανό!
Νέα 09/07/2014 - 12:11

Ο Dani Pedrosa υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Repsol Honda κι έτσι το εργοστασιακό δίδυμο του HRC θα παραμείνει το ίδιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2016.

 

«Με μεγάλη μου χαρά, ανακοινώνω την ανανέωση του συμβολαίου μου με την Respol Honda και είμαι ευγνώμων που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και για τα επόμενα δυο χρόνια».

 

«Είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσω την καριέρα μου, με την ομάδα με την οποία είμαι μαζί από τον πρώτο μου αγώνα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα δώσω το 100%, συνεχίζοντας να δουλεύω με όλους από το HRC».

 

Ο Dani Pedrosa είναι αναβάτης της Honda από το 2001 και το ντεμπούτο του στα GP στην κατηγορία των 125cc. Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc (και μια στα 125cc), ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της Repsol το 2006 κι έχει τερματίσει δεύτερος στο Πρωτάθλημα σε τρεις περιπτώσεις.

 

Ο Ισπανός, ο οποίος είναι δεύτερος στη βαθμολογία φέτος, έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες για την Honda - 25 - στη νέα τετράχρονη εποχή του MotoGP από το 2002 μέχρι και σήμερα.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε με τον Dani», σχολίασε ο αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto. «Κάνει πολύ καλό Πρωτάθλημα φέτος και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με τον Rossi. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Η συνεργασία των Dani και Marc έχει αποδειχτεί επιτυχής και ανυπομονούμε για άλλα δυο χρόνια επιτυχιών».

 

Επόμενο άρθρο »

Το διαφημιστικό του OTE για το Sachsenring!

« Προηγούμενο άρθρο

Μεταγραφικός «πυρετός»: Μέρος 2ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα