• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει με Honda ο Aspar και το 2015!
Δυο οι RCV1000R στην ομάδα του Ισπανού και τη νέα χρονιά
Νέα 08/07/2014 - 14:08

Παρά τη δύσκολη φετινή σεζόν που διανύουν οι RCV1000R της Honda, η ομάδα του Jorge AsparMartinez επιβεβαίωσε - μέσω του Gino Borsoi - ότι θα συνεχίσει με τις πελατειακές μοτοσυκλέτες του HRC και το 2015.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Production Racer της Honda, έγκειται στην επιτάχυνση και φυσικά στη μειωμένη ιπποδύναμη σε σχέση με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα.

 

Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει με την αναβάθμιση που θα δεχτεί η RCV1000R, η οποία από του χρόνου θα έχει κινητήρα με πνευματικές βαλβίδες - χωρίς το seamless όμως - και σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της OPEN κατηγορίας, αναμένεται να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο!

 

«Είμαστε χαρούμενοι με την Honda. Η RCV1000R δεν είναι γρήγορη, αλλά η Honda είναι Honda. Όταν αποφασίσουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα, αυτό θα είναι πράγματι μεγάλο και πρέπει να περιμένουμε», σχολίασε ο Borsoi.

 

«Δυστυχώς θέλουμε άμεσα αποτελέσματα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην Honda και ξέρουμε ότι μελλοντικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό που σχεδιάζουν, ειδικά για τον κινητήρα».

 

«Το πλαίσιο είναι καλό, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη απόδοση από το μοτέρ. Όταν πάρουμε 30 άλογα παραπάνω, θα μπορούμε να παλεύουμε στις ευθείες. Τώρα δίνουμε μάχες στις στροφές, αλλά όχι στην ευθεία», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

O Crutchlow σε Honda;

« Προηγούμενο άρθρο

Σφάζονται για τον Jack Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα