• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σφάζονται για τον Jack Miller!
Marc VDS: Έχουμε προσύμφωνο μαζί του για τρία χρόνια!
Νέα 08/07/2014 - 12:37

Ο Jack Miller είναι ένας αναβάτης τον οποίο πολιορκούν πολλοί μνηστήρες, ειδικά μετά τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο φετινό Πρωτάθλημα της Moto3, που δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξή του ως αναβάτη τα τελευταία χρόνια.

 

Ο πρωτοπόρος της Moto3 έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, ενώ ενδεικτικό της εκτίμησης που χαίρει, είναι το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα μικρό ενδεχόμενο να πάει κατευθείαν στο MotoGP, χωρίς παρουσία καν στην Moto2! Το όλο θέμα που έχει προκύψει, αφορά στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Miller δήλωνε ότι δεν έχει υπογράψει με κανέναν για τα επόμενα χρόνια.

 

Άμεση ήταν η απάντηση της Marc VDS - ομάδας που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η Πρωταθλήτρια του 2014 στην Moto2 - η οποία εξέδωσε δελτίο τύπου, τονίζοντας ότι η παραπάνω δήλωση του Αυστραλού είναι «αναληθής» μιας κι έχει υπογράψει προσύμφωνο μαζί τους για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι και το τέλος του 2016.

 

Μια αρκετά μπερδεμένη κατάσταση, για έναν ταλαντούχο αναβάτη το όνομα του οποίου θα ακούγεται όλο και περισσότερο όσο ο καιρός περνάει. Το σχετικό δελτίο τύπου της Marc VDS έρχεται ως απάντηση στα λεγόμενα του Miller και δίνει τη δική της οπτική στη συγκεκριμένη κατάσταση. Ο Αυστραλός έχει υπογράψει προσύμφωνο, για το οποίο μάλιστα είναι ενήμερος και ο Aki Ajo, όπως υπογραμμίζεται στο δελτίο τύπου, με τις οριστικές λεπτομέρειες να διευθετούνται με το τελικό συμβόλαιο, στο οποίο συμφώνησε τόσο ο Miller όσο και οι γονείς του.

 

Αυτό ισχυρίζεται ο Bartholemy - ο Team Manager της MarcVDS - ενώ η ομάδα αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι ο Miller και ο μάνατζέρ του Aki Ajo, δεν υπέγραψαν, ως όφειλαν, το τελικό συμβόλαιο. Αυτό πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί τους υπεύθυνους της Marc VDS, καθώς θεωρούν ότι το προσύμφωνο που έχουν στα χέρια τους - με την υπογραφή του αθλητή και της οικογένειάς του - τον δεσμεύει μαζί τους μέχρι και το 2016.

 

Μια σημαντική λεπτομέρεια: Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Marc VDS, δεν υπάρχει καμμία απολύτως πρόβλεψη και καμμία ρήτρα που θα επιτρέψει στον νεαρό Αυστραλό να σπάσει το συμβόλαιο, αν δεχτεί προσφορά να αγωνιστεί με ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.

 

Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση πρέπει γρήγορα να ξεκαθαριστεί, μιας και τόσο ο Miller όσο και η Marc VDS θα πρέπει να ξεκινήσουν το σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά. Από τη μια ο Miller θα πρέπει είτε να σεβαστεί το προσύμφωνο και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Marc VDS το 2015, είτε να εξαγοράσει την ελευθέρας του.

 

Φυσικά και για την ομάδα δεν θα ήταν έξυπνη κίνηση να κρατήσει στις τάξεις της έναν οδηγό - όσο ταλαντούχος κι αν είναι αυτός - που ο ίδιος θα νοιώθει ότι η παρουσία του στο γκαράζ της είναι αναγκαστική. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο ίδιος ο Bartholemy, μέχρι να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα, δεν μπορούν και οι ίδιοι να προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους για το 2015.

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζει με Honda ο Aspar και το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Μπορεί ο Marquez το 9 στα 9;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα