• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi μέσα στο “σπίτι του”…
Ο Andrea Dovizioso, γεννημένος 60km έξω από το Mugello, ανυπομονεί για τον αγώνα…
Νέα 28/05/2009 - 09:38
Για τον 23άχρονο αναβάτη της Repsol Honda, Andrea Dovizioso, το Grand Prix του Mugello αποτελεί έναν μοναδικό αγώνα, μια και η περιοχή είναι ιδιαίτερα οικία για αυτόν. Έχει γεννηθεί στο Forli, μόλις 60km μακριά από την πίστα και γεμάτος ενθουσιασμό και συγκίνηση, περιγράφει τα συναισθήματά του:

“Το Mugello είναι ένα μοναδικό μέρος, όσον αφορά την ατμόσφαιρα που δημιουργείται και παρότι συμπεριλαμβάνεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια πίστα κι ένας ακόμη αγώνας. Για μένα αποτελεί μια πραγματική ιεροτελεστία με πολλές αναμνήσεις από τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η Τοσκάνη, τα χρώματα και οι μυρωδιές, οι άνθρωποι, το φαγητό και το πάθος των γνήσιων φιλάθλων”.

“Η πίστα απαιτεί ιδιαίτερο σεβασμό. Είναι πολύ σημαντικό να μπεις στο σωστό ρυθμό από την αρχή του κάθε σου γύρου, αλλά αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Χρειάζεται να βρεις τη σωστή ροή από εσάκι σε εσάκι και στη συνέχεια έρχεσαι αντιμέτωπος με το πιο απαιτητικό τμήμα της πίστας. Τις τρεις στροφές Casanova Savelli, Arrabbiata Ένα & Δυο”.

“Γνωρίζουμε τα σημεία κλειδιά για το σωστό στήσιμο, όμως πάντοτε παίρνει λίγο χρόνο για να εξοικειωθείς πλήρως με αυτή την πίστα. Υπάρχουν πολλά σημεία με γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, κάτι που σημαίνει ότι για να οδηγείς στο Mugello, απαιτείται αρκετή φυσική κατάσταση και ενέργεια. Έχει επίσης και πολλά σαμαράκια, που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.”

“Ως Ιταλός αναβάτης, η θερμή υποστήριξη των οπαδών, μου δίνει έξτρα ώθηση και οι στιγμές λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα είναι μοναδικές. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις αυτή την ώθηση για να ανεβάσεις την απόδοσή σου και αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω την ερχόμενη Κυριακή του αγώνα”.

Επόμενο άρθρο »

Η Αprilia θέλει τον Simoncelli στα Superbike!

« Προηγούμενο άρθρο

Yπόθεση Ducati - Yamaha τα 800cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα