• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπερήφανος ο Rossi, για την ανανέωση!
«Θα δίνω το 100% για να είμαι στην κορυφή και να κάνω καλούς αγώνες!»
Νέα 03/07/2014 - 10:07

Ο Valentino Rossi μίλησε για το πόσο υπερήφανος αισθάνεται, που ανανέωσε το συμβόλαιό του για δυο ακόμη χρόνια με την εργοστασιακή ομάδα της Movistar Yamaha.

 

Με πέντε βάθρα στους πρώτους οχτώ αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος, ο Valentino Rossi «έκλεισε» πολλά στόματα, αποδεικνύοντας ότι στα 35 του μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικεί νίκες από τους αντιπάλους του.

 

Στο δελτίο τύπου της ομάδας, αναφορικά με την ανανέωση του σούπερ σταρ για τα επόμενα δυο χρόνια, διαβάζουμε τον Rossi να λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την ανανέωση του συμβολαίου μου για δυο ακόμη χρόνια με την Yamaha».

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, διότι μ’ αρέσει να δουλεύω με τους μηχανικούς και όλα τα παιδιά της ομάδας, τόσο τους Ιάπωνες όσο και τους Ευρωπαίους, που είναι μαζί μου σχεδόν σε όλη μου την καριέρα».

 

«Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ήθελα να συνεχίσω. Νοιώθω καλά κι έχω κίνητρο για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να οδηγώ την YZR-M1 ακόμα, μια μοτοσυκλέτα που είναι η αγαπημένη μου εδώ και πολλά χρόνια και θα συνεχίσει να είναι».

 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και να τονίσω ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ώστε να είμαι στην κορυφή και να κάνω καλούς αγώνες!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ένα από τα πιο θεαματικά αθλήματα του κόσμου!

« Προηγούμενο άρθρο

O Valentino θέλει κάτι να σας πει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα