• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το σκέφτεται για Suzuki ο Crutchlow!
Κρατάει ανοιχτές τις επιλογές του ο Βρετανός
Νέα 01/07/2014 - 15:39

Ο Cal Crutchlow είναι ένας από τους πολλούς αναβάτες που έχει προσεγγίσει η Suzuki, με το εργοστάσιο να συνεχίζει να ψάχνει το ιδανικό δίδυμο που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της νέας της προσπάθειας το 2015!

 

Ο Βρετανός έχει κάνει ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στη νέα του καριέρα στην ομάδα της Ducati, την ώρα που τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Andrea Iannone τα πηγαίνουν αρκετά καλά φέτος. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη σεζόν του Βρετανού πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει σχέση με αυτή της προηγούμενης ομάδας του.

 

Από την άλλη, ο Crutchlow είχε θέσει εξ αρχής όρο στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να φύγει μετά το πέρας του πρώτου έτους και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Suzuki.

 

«Μιλήσαμε με τον Cal», επιβεβαιώνει ο Team Manager της Suzuki, Davide Brivio. «Το να είσαι σε εργοστασιακή ομάδα είναι ενδιαφέρον, επειδή θα ρίξουμε το βάρος μας σε δυο μόνο αναβάτες. Είναι γνωστό ότι ο Cal έχει την επιλογή να φύγει, αν θέλει, μετά το τέλος του πρώτου χρόνου συνεργασίας με την Ducati κι έτσι πριν πάρει την απόφασή του, θέλει να εξετάσει όλες τις επιλογές».

 

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον Crutchlow, οι Dovizioso και Aleix Espargaro είναι σοβαροί υποψήφιοι: «Ενδιαφερόμαστε και για τους τρεις. Η λίστα μας δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν περιλαμβάνει κιόλας μόνο δυο-τρια ονόματα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος ενδιαφέρεται και κυρίως ποιος είναι διατεθειμένος να αναλάβει αυτή την πρόκληση».

 

«Πρέπει να έχει κίνητρο ο οδηγός και να θέλει να αναλάβει την πρόκληση αυτή, γιατί δεν αγωνιζόμαστε στο MotoGP και είναι πολύ δύσκολο να κριθεί η δυναμική της μοτοσυκλέτας μας. Πρέπει λοιπόν να εμπιστευτεί την Suzuki και το τι μπορεί να κάνει το εργοστάσιο».

 

Τέλος, ένα μεγάλο κομμάτι είναι φυσικά και το οικονομικό, με την Suzuki στο παρελθόν να μην ξοδεύει πολλά χρήματα για τα συμβόλαια των αναβατών της (πάντα συγκριτικά με τα άλλα εργοστάσια). Πάντως ο Brivio παρουσιάστηκε σίγουρος ότι σε αυτόν τον τομέα, ο κατασκευαστής είναι ανταγωνιστικός.

 

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις και να είμαστε ανταγωνιστικοί οικονομικά. Τα χρήματα όμως δεν πρέπει να είναι προτεραιότητα. Δεν θέλουμε τα χρήματα να είναι το πρώτο θέμα της συζήτησης. Είμαστε σε παρόμοια θέση με την Ducati. Είμαστε εργοστάσιο, αλλά όλοι περιμένουν να δουν τη νέα μοτοσυκλέτα και κανείς δεν ξέρει πως θα είναι».

 

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο ο Παπασταύρου!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dall’Igna για τη νέα Desmosedici!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα