• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dall’Igna για τη νέα Desmosedici!
Το πρώτο βήμα της ολοκαίνουργιας GP15 θα γίνει με τον κινητήρα!
Νέα 01/07/2014 - 12:53

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Luigi DallIgna, αποκάλυψε ότι το πρώτο βήμα της ολοκαίνουργιας Desmosedici που σχεδιάζει, θα είναι το μοτέρ!

 

Ο Ιταλός έδωσε συνέντευξη στην Corriere dello Sport, τονίζοντας: «Το πρώτο βήμα είναι ο κινητήρας κι ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε στο τεστ μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Βαλένθια. Θα παραμείνει στις 90 μοίρες, αλλά θα είναι μικρότερος και θα επιτρέπει καλύτερο στήσιμο, ενώ θα μας επιτρέπει να παίρνουμε περισσότερα από τα ελαστικά».

 

Όπως η Ducati, έτσι και η Honda χρησιμοποιεί V κινητήρα στις 90 μοίρες. Ωστόσο η μεγάλη διαφορά έγκειται στο ότι οι κόκκινοι χρησιμοποιούν το δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων, την ώρα που οι γιαπωνέζοι έχουν πνευματικές βαλβίδες στις μοτοσυκλέτες τους. Υπάρχει περίπτωση αυτό να αλλάξει;

 

Επιπρόσθετα, οι οδηγοί της Desmosedici τονίζουν συνεχώς το μεγάλο πρόβλημα της υποστροφής που ταλαιπωρεί την κόκκινη μοτοσυκλέτα.

 

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο DallIgna αποκάλυψε ότι στο Sachsenring θα έχουν στη διάθεσή τους μια νέα αναβάθμιση στο software, ενώ οι βελτιώσεις στην αεροδυναμική που περιμένουν θα φτάσουν τον Αύγουστο στο Brno.

 

Να υπενθυμίσουμε σ’ αυτό το σημείο, ότι η Ducati δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους αναβάτες της για το 2015. Το συμβόλαιο του Dovizioso λήγει φέτος και ήδη έχει δεχτεί κρούση από την Suzuki, ενώ και ο Crutchlow δεν έχει αποκαλύψει ακόμα αν θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Το σκέφτεται για Suzuki ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Φωτό από το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα