• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Αν αλλάξουμε τη μοτοσυκλέτα
Τότε θα πάρω αντίστοιχα αποτελέσματα με αυτά του Andrea!
Νέα 30/06/2014 - 15:18

Ο Cal Crutchlow απέδωσε τα εύσημα στον Andrea Dovizioso για το δεύτερο φετινό του βάθρο, την ώρα που ο ίδιος τόνισε ότι θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του, για να πάρει αντίστοιχα αποτελέσματα!

 

«Σοβαρά, θα πρέπει να πανηγυρίσουμε πολύ, μόνο και μόνο που τερμάτισα τον αγώνα», ξεκίνησε να λέει αστειευόμενος ο Βρετανός, που δεν είχε τερματίσει σε αγώνα από την 18η Μαΐου και το Le Mans. «Σοβαρά τώρα, θεωρώ ότι έπρεπε να τερματίσουμε τον αγώνα ό,τι κι αν γινόταν. Νικήσαμε και κάποιους που στην αρχή του τριημέρου δεν πίστευα ότι θα το έκανα».

 

«Δεν είχαμε καλό ρυθμό στο βρεγμένο ή στο στεγνό, αλλά ήμουν χαρούμενος που έστω και λίγο δώσαμε μερικές μάχες. Είχα περίεργη αίσθηση στην αρχή με το βρεγμένο πίσω ελαστικό και γι’ αυτό δεν κατάφερα να ακολουθήσω τον Andrea και τον Marc. Νομίζω έφταιγε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Έχοντας κάνει μόνο 2-3 γύρους στο βρεγμένο, σε κάποιο τεστ της Jerez, δεν είχα μια βάση απ’ όπου θα ξεκινούσα».

 

«Είχα εμπιστοσύνη στο μπροστινό στο βρεγμένο, αλλά καθόλου πρόσφυση στον πίσω τροχό. Όταν αλλάξαμε στη μοτοσυκλέτα με τις στεγνές ρυθμίσεις, ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος, αλλά η υποστροφή ήταν έντονη. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και τερματίσαμε εκεί που τερματίσαμε».

 

Την Παρασκευή, μια ημέρα πριν το μόνο αγώνα του ημερολογίου που γίνεται Σάββατο, ο Crutchlow έλεγε ότι θα χρησιμοποιήσει τον αγώνα για να μάθει κάτι ώστε να βελτιώσει την Desmosedici του.

 

“Αυτό που έμαθα ήταν ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και δεν έχει σημασία το πως οδηγάς. Η θέση μου στη μοτοσυκλέτα είναι λάθος. Το έχω ξαναπεί, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω. Δεν μπορώ να τους ζητήσω να κάνουν αυτό που θέλουμε εμείς και να αλλαχθεί η θέση οδήγησης».

 

«Έχουμε περισσότερη υποστροφή από τους άλλους, ενώ επίσης οδηγούμε τη μοτοσυκλέτα διαφορετικά. Δεν έχει καμμία σημασία αν αλλάξεις τη γραμμή σου, ή αν παίρνεις τις ίδιες γραμμές με τους άλλους. Ακόμα έχουμε περισσότερη υποστροφή, ενώ πλαγιάζουμε και λιγότερο. Μάλιστα, καθώς ο αγώνας εξελίσσεται και τα ελαστικά αρχίζουν να φθείρονται, η κατάσταση ολοένα και χεροτερεύει!»

 

«Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι, αυτό είναι βέβαιο. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι με τα ίδια ελαστικά όπως οι Honda και οι Yamaha. Όχι να χρησιμοποιούμε μόνο την πιο μαλακή επιλογή ελαστικού. Έβαλα στον αγώνα το μαλακό, αλλά δεν ήθελα να το κάνω!»

 

«Στον επόμενο αγώνα πρέπει να πάμε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά και ο Andrea ανέβηκε στο βάθρο. Το άξιζαν. Δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο με τον Andrea. Νομίζω ότι αν σύντομα αλλάξουμε τη μοτοσυκλέτα έτσι όπως τη θέλω, θα μπορούμε να πάρουμε τέτοια αποτελέσματα».

 

Επόμενο άρθρο »

Ακόμα μια 6η θέση για τον Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Διασκεδαστική η μάχη με τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα