• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Διασκεδαστική η μάχη με τον Pedrosa!
Με περνούσε στις ευθείες και τον νικούσα στις στροφές
Νέα 30/06/2014 - 11:38

Ο Aleix Espargaro εκμεταλλεύτηκε την παρθενική του pole position στο MotoGP και κατάφερε να δώσει μια διασκεδαστική μάχη με τον Dani Pedrosa για την τρίτη θέση του βάθρου.

 

Ο αναβάτης της OPEN Yamaha βρισκόταν στην τρίτη θέση και πάλεψε στους πρώτους έξι γύρους με τον Pedrosa, προτού και οι δυο τους μπουν στα pits για να αλλάξουν μοτοσυκλέτες.

 

Στη συνέχεια ο Aleix ήταν και πάλι συναρπαστικός, συνεχίζοντας να μάχεται με τον συμπατριώτη του για τους επόμενους δέκα γύρους, προτού παραδώσει την τρίτη θέση στον αντίπαλό του.

 

«Ήταν ωραίος αγώνας και η μάχη με την εργοστασιακή Honda του Dani Pedrosa ήταν σκληρή, αλλά διασκεδαστική», σχολίασε ο Ισπανός άσος της Forward Racing, ο οποίος με την τέταρτή του θέση στην Ολλανδία, ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Στο βρεγμένο ήμουν προσεκτικός κι έχασα επαφή με τον Andrea (σ.σ. Dovizioso), αλλά με στο στεγνό πίεσα δυνατά και πάλεψα για το βάθρο. Είχαμε ωραία μάχη με τον Dani. Με περνούσε στις ευθείες και τον νικούσα στις στροφές».

 

«Κρίμα που δεν τα κατάφερα, αλλά είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς στο Πρωτάθλημα και τώρα είμαι στην έκτη θέση. Φεύγουμε χαρούμενοι λοιπόν από εδώ και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο Sachsenring».

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Αν αλλάξουμε τη μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Κολυμπώντας στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα