• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φοβισμένος ο Lorenzo στο Assen
Θυμήθηκε τον περσινό του τραυματισμό...
Νέα 29/06/2014 - 17:33

Ο Jorge Lorenzo ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του και τους μηχανικούς του, μιας και παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι πολύ απλά φοβόταν να πιέσει στο χτεσινό αγώνα.

 

Ο Ισπανός πέρυσι είχε σπάσει την κλείδα του την Πέμπτη και χρειάστηκε να ταξιδέψει αεροπορικώς μέχρι την Βαρκελώνη, όπου και εγχειρίστηκε για να επιστρέψει το Σάββατο και να ξεκινήσει 12ος στη σχάρα εκκίνησης. Ο Lorenzo έκανε απίστευτο αγώνα και κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση!

 

Χτες όμως, «...έκανα έναν από τους χειρότερούς μου αγώνες. Η μοτοσυκλέτα μου δούλευε καλά στο βρεγμένο και στο στεγνό. Αλλά εγώ δεν είχα την απαραίτητη εμπιστοσύνη. Πολύ απλά φοβόμουν. Μόλις είδα τη βροχή, δεν ήθελα να πάρω ρίσκα. Το λάθος ήταν 100% δικό μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους μηχανικούς μου, τους γύρω ανθρώπους μου και τους οπαδούς μου, διότι δεν ήμουν αρκετά γενναίος για να πιέσω σ’ αυτές τις συνθήκες».

 

Όταν σταμάτησε η βροχή, ο Lorenzo κατάφερε να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος και ολοκλήρωσε στην 13η θέση. «Κρίμα πάντως, διότι στο στεγνό ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σ’ αυτές τις συνθήκες όμως το λάθος ήταν δικό μου, που δεν ήμουν αρκετά γενναίος».

 

«Πέρυσι έκανα κάτι το αδιανόητο, το αδύνατο. Όμως φέτος ήταν το αντίθετο, ήμουν ο πιο φοβισμένος αναβάτης. Οι αναμνήσεις της περασμένης χρονιάς με έκαναν πιο προσεκτικό και με κράτησαν από το να είμαι γρήγορος. Κάθε φορά που έβλεπα τις σταγόνες και η μοτοσυκλέτα κουνούσε λίγο, μου ερχόντουσαν εικόνες στο μυαλό από πέρυσι. Στους τελευταίους γύρους, όταν σταμάτησε να βρέχει, η απόδοση μου ήταν αποδεκτή».

 

«Έχω κερδίσει αγώνες όταν χρειαζόταν να αλλάξεις ελαστικό, αλλά δεν έχουμε κάνει πολλούς αγώνες σε τέτοιες συνθήκες. Ήμουν φοβισμένος. Πρέπει να το παραδεχτούμε, να το αποδεχτούμε και να βρούμε για ποιον λόγο συμβαίνει.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi μιλά για το λάθος και τα ρίσκα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Τα πάντα μπορούσαν να συμβούν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα