• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2 ΕΔ1: Δυνατός ο Folger!
Δεκαοχτώ οδηγοί μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Νέα 26/06/2014 - 13:02

Ο Jonas Folger ήταν αυτός που ξεχώρισε σήμερα το πρωί στην πίστα του Assen, με τον Γερμανό να οδηγεί τους πολύ κοντινούς χρόνους - ως είθισται - της Moto2!

 

Σε μια μικρή πίστα όπως είναι αυτή του Assen, είχαμε δεκαοχτώ οδηγούς της μεσαίας κατηγορίας να έχουν διαφορά από τον πρώτο κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Πίσω από τον Γερμανό, ο Mika Kallio της MarcVDS Racing, ενώ πίσω του ακολουθούν τέσσερεις οδηγοί με διαφορές χιλιοστών! Ο Sam Lowes έκανε ξεκίνημα με το δεξί στην Ολλανδία, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Dominique Aegerter.

 

Στην πέμπτη θέση έχουμε τον μοναδικό Ισπανό της πολυεθνικής πρώτης πεντάδας, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας - Tito Rabat - να μένει 174 χιλιοστά πίσω από το χρόνο του ομόσταυλού του.

 

Ελάχιστα πίσω του, ο Maverick Vinales, ο οποίος επέστρεψε στο βάθρο της μεσαίας κατηγορίας (στον αγώνα της Καταλονίας) μετά τη νίκη του στο Τέξας. Jordi Torres και Simone Corsi ήταν οι τελευταίοι που έπεσαν κάτω από το 1:39.

 

Δυο Γερμανοί κλείνουν την πρώτη δεκάδα, με τον Sandro Cortese να μένει για 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Marcel Schrotter. Ακόμα πιο πίσω ο Luis Salom - στην 15η θέση - και ο Thomas Luthi που ήταν 18ος το πρωί.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα με τα Μέγαρα αύριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ1: Κυριάρχησαν οι αφοί Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα