• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με «πολύ αισιοδοξία» στο Assen ο Lorenzo!
Μετά από ένα θετικό τεστ στην πίστα της Καταλονίας
Νέα 25/06/2014 - 11:18

Ο Jorge Lorenzo ελπίζει ότι η πρόοδος που έκανε στο πρόσφατο τεστ της Καταλονίας, θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στις δυνατές εμφανίσεις, καθώς οι αναβάτες του MotoGP έχουν ήδη φτάσει στο Assen για τον όγδοο γύρο της φετινής σεζόν.

 

Ο Ισπανός της Movistar Yamaha ψάχνει ακόμα για την πρώτη του νίκη, καθώς οδεύουμε προς το τέλος του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος! Πλέον, η διαφορά του από τον Marquez αγγίζει τους 100 βαθμούς (97).

 

«Μετά από ένα απογοητευτικό Σ/Κ στην Βαρκελώνη, όπου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό ακόμα κι όταν ορισμένες περιστάσεις δεν μας βοήθησαν, πάμε στην Ολλανδία με πολύ αισιοδοξία. Στην Βαρκελώνη δυσκολευτήκαμε με την επιτάχυνση, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, όπου ήταν και το δυνατό μας σημείο στο παρελθόν».

 

«Φέτος, δεν κατάφερα να παλέψω για τη νίκη εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Στη συνέχεια, στο τεστ που ακολούθησε του αγώνα, βρήκαμε ορισμένες λύσεις και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για να μειώσουμε τη διαφορά μας από τους αντιπάλους μας», πρόσθεσε.

 

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Assen, που είναι ίσως η πιο αγαπημένη μου πίστα. Έχει ωραία δομή, με μερικές γρήγορες στροφές και μια μικρή ευθεία που είναι καλό για εμάς και ειδικά για την Yamaha. Στο πρόσφατο παρελθόν δεν έχω καταφέρει να πάρω καλά αποτελέσματα εκεί, πάντως καταφέρνω πάντα να έχω καλό set-up και να οδηγώ όσο το δυνατόν καλύτερα».

 

«Πέρυσι τερμάτισα στην πέμπτη θέση, μετά από μια εγχείριση που έκανα στην κλείδα. Υπέφερα πολύ, αλλά ολοκλήρωσα έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα. Όπως και να ‘χει, ο καλύτερος τρόπος να είμαι ανταγωνιστικός είναι να κοιτάμε το μέλλον και να προσπαθήσω να πάρω την πρώτη μου νίκη. Θα δούμε!», ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Χαίρομαι που επέστρεψα!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Η ιστορία των Αγώνων Σαββάτου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα