• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Harley Davidson LiveWire!
Η αμερικάνικη φίρμα μπαίνει δυνατά στα ηλεκτροκίνητα!
Τεστ-Μοντέλα 24/06/2014 - 16:12

Πραγματικά πιστεύαμε ότι η Harley θα ήταν από τους τελευταίους κατασκευαστές που θα έμπαιναν στις αγορές με μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, ωστόσο μας διέψευσαν πανηγυρικά!

 

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Harley Davidson είναι γεγονός και οι Αμερικανοί του έδωσαν το όνομα: Livewire. Οι πρώτες φωτογραφίες, όπως μπορείτε να δείτε στο αφιέρωμά μας, δείχνουν μια μοτοσυκλέτα που μας αρέσει, ωστόσο το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

 

Σ’ αυτό το σημείο, να πούμε ότι η αμερικάνικη εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά (που έχουν διαρρεύσει στο internet), στο σχετικό δελτίο τύπου που ανακοίνωνε την Livewire.

 

Έτσι, όσον αφορά στην ιπποδύναμη, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη μπαταρία της Harley Davidson να αποδίδει περίπου 74 ίππους και ροπή 7,2kgm.

 

Η ένστασή μας έρχεται από τη φημολογούμενη αυτονομία, που φτάνει περί τα 80 χιλιόμετρα μεικτής χρήσης. Η τελική του μοντέλου αγγίζει τα 150 χλμ/ώρα, ενώ το 0-60 γίνεται σε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα.

 

Το ενδιαφέρον σχετικά με το νέο project της Harley, είναι ότι η εταιρεία δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει στην παραγωγή, αν δεν πάρει πρώτα τη γνώμη των πιστών πελατών της! Έτσι, οι Αμερικάνοι θα διαθέσουν το μοντέλο για test ride σε επιλεγμένους φίλους του brand!

 

Αν μεγαλώσουν την αυτονομία της Livewire και η τιμή της κρατηθεί σε λογικά πλαίσια, η νέα αυτή μοτοσυκλέτα μπορεί μελλοντικά να εξελιχθεί σε ζωτικής σημασίας μοντέλο για την εταιρεία. Πάντως από εμφάνιση δεν έχουμε κανένα παράπονο! Εσείς;

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα