• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμός στην Yamaha!
Με τη φετινή ισχυρή παρουσία του Rossi!
Νέα 20/06/2014 - 12:45

Ισχυροί άνθρωποι από το εργοστάσιο της Yamaha, παραδέχονται ότι είναι υπερευχαριστημένοι με τη φετινή παρουσία του Valentino Rossi στο Πρωτάθλημα, ενώ τονίζουν ότι αποτέλεσε και για τους ίδιους μια έκπληξη η αναγέννηση του Ιταλού σούπερ-σταρ!

 

Με τη δεύτερη θέση που πήρε στον προηγούμενο φανταστικό αγώνα της Καταλονίας, ο Rossi - που έκανε τον καλύτερό του αγώνα στο Montmelo από το 2010 και μέχρι σήμερα - έφτασε τα πέντε βάθρα στους εφτά πρώτους αγώνες!

 

Έχει καταφέρει δηλαδή να πάρει - στους εφτά πρώτους αγώνες της σεζόν - ένα βάθρο λιγότερο σε σχέση με πέρυσι! Παρά το ότι η πρώτη φετινή νίκη του ξεφεύγει (ακόμα), ο Kouichi Tsuji, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της Yamaha, είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τις φετινές εμφανίσεις του Valentino.

 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όσο και έκπληκτοι, με την απόδοση του Valentino φέτος. Φυσικά και κάναμε αλλαγές στη μοτοσυκλέτα, αλλά τα φετινά αποτελέσματα του Valentino προέρχονται κατά 99% από τον ίδιο! Είναι 35 και έχει επιστρέψει και πρέπει να τον σεβόμαστε, διότι είναι αποφασισμένος να παλέψει για την κορυφή», εξήγησε.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Με 17” τροχούς το 2016!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Σιγά-σιγά βελτιώνεται το χέρι μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα