• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Σιγά-σιγά βελτιώνεται το χέρι μου
Είμαστε ανταγωνιστικοί οπουδήποτε!
Νέα 20/06/2014 - 12:24

Ο Tom Sykes δήλωσε ότι το τραυματισμένο του χέρι, από την πτώση του στον πρώτο αγώνα της Μαλαισίας, σιγά-σιγά βελτιώνεται, καθώς ο Βρετανός θέλει να αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο στο Misano.

 

Μετά την ξεκούραση δυο εβδομάδων, ο Sykes επιστρέφει σε μια πίστα που είναι αρκετά μικρή και δεν επιτρέπει στην ZX-10R να αναδείξει τα πλεονεκτήματά της. Όπως και να ‘χει πάντως, ο Βρετανός - που κρατά ένα προβάδισμα 13 βαθμών - είναι βέβαιος ότι θα κάνει τη μοτοσυκλέτα του να δουλέψει. Το μόνο ερωτηματικό είναι το χέρι του.

 

«Το Misano έχει λίγες στροφές και γενικά είναι μικρότερη σε κλίμακα πίστα, απ’ ότι άλλες. Η Kawasaki κι εγώ έχουμε δουλέψει σκληρά, ώστε η μοτοσυκλέτα μας να είναι ανταγωνιστική σε πολλές διαφορετικές πίστες. Το έχουμε αποδείξει αυτό. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί οπουδήποτε», σχολίασε.

 

«Το χέρι μου σιγά-σιγά βελτιώνεται, αλλά θα δούμε πως θα είμαστε στους αγώνες της Κυριακής. Θα μιλήσω με τον αρχιμηχανικό μου και θα καταστρώσουμε το σχέδιο για να είμαστε απολύτως έτοιμοι την Κυριακή».

 

«Το Misano δεν είναι και η πιο διασκεδαστική πίστα για έναν αναβάτη, διότι είναι μικρό και δεν ρολάρει καλά η μοτοσυκλέτα. Το ίδιο όμως ισχύει για όλους και τα έχω πάει καλά εκεί στο παρελθόν».

 

Την τελευταία φορά που έγινε αγώνας στο Misano για τα SBK (2012), ο Sykes είχε πάρει την pole position, αλλά τερμάτισε τέταρτος κι έβδομος στους αγώνες.

 

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμός στην Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Δυνατό grid στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα