• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Θα είμαι ανταγωνιστικός στο Misano!
Με νέο βάψιμο στη μοτοσυκλέτα του ο Ιταλός
Νέα 20/06/2014 - 11:18

Ο Marco Melandri είναι έτοιμος για ακόμα ένα συναρπαστικό Σ/Κ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, ο έβδομος γύρος του οποίου ξεκινά αργότερα σήμερα, στην πίστα του Misano.

 

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Ιταλός άσος της Aprilia βρήκε τον εαυτό του στην Sepang, όπου και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη με τη νέα του μοτοσυκλέτα και το πρώτο του διπλό στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο Misano μετά το διπλό στην Μαλαισία», τόνισε ο Melandri, ο οποίος παρουσιάζεται βέβαιος ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις και μέσα στην πατρίδα του. «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξέρω ότι θα πάρω το καλύτερο από τη μοτοσυκλέτα μου», πρόσθεσε.

 

«Περιμένω ένα Σ/Κ γεμάτο μάχες, αλλά κι ένα Σ/Κ κατά τη διάρκεια του οποίου θα είμαι σίγουρα ανταγωνιστικός», συνέχισε να λέει. Ο Melandri - εκτάκτως για τον έβδομο γύρο στο Misano - θα έχει διαφορετικό βάψιμο στη μοτοσυκλέτα του (εμπνευσμένο από τον Loris Reggiani).

 

Ο Ιταλός που θέλει να μπει ακόμα πιο δυναμικά στη μάχη του φετινού Τίτλου - υπολείπεται 54 βαθμούς από τον Tom Sykes - ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του υπογραμμίζοντας: «Θέλω να τα πάω καλά διότι είναι εντός έδρας ο αγώνας, αλλά και για να γιορτάσω το ειδικό βάψιμο της μοτοσυκλέτας μου γι’ αυτόν το γύρο».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Δυνατό grid στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

De Puniet: Πορευόμαστε σωστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα