• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Πορευόμαστε σωστά!
Brivio: Πολλή δουλειά, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετή!
Νέα 20/06/2014 - 10:41

Ο Randy de Puniet ισχυρίζεται ότι βρίσκει το σωστό δρόμο με την εξέλιξη της νέας 1000cc μοτοσυκλέτας της Suzuki. Ο Γάλλος έδωσε το παρόν στην πίστα της Βαρκελώνης την Δευτέρα, στο τεστ όλων των ομάδων μετά τον αγώνα της Καταλονίας, ενώ έμεινε εκεί για δυο επιπλέον ημέρες.

 

Το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στα ηλεκτρονικά, με τον De Puniet να δηλώνει χαρούμενος με την πορεία της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας. «Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, καθώς μετά την Sepang είχαμε πολύ ατυχία με βροχές που δεν μας άφηναν να συνεχίσουμε την εξέλιξη στα άλλα τεστ», σχολίασε ο Γάλλος.

 

«Ήταν σημαντικό όμως να είμαστε εδώ, μαζί με όλους τους αντιπάλους μας, για να δούμε που βρισκόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στα ηλεκτρονικά για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας».

 

«Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα με τα ηλεκτρονικά, με τον κινητήρα, με το πλαίσιο. Κάποιες αλλαγές με έκαναν να αισθάνομαι καλύτερα και νομίζω έχουμε βρει τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμα έχουμε πολλά τεστ μπροστά μας και υπάρχει χρόνο για περαιτέρω εξέλιξη», πρόσθεσε.

 

Ο Γάλλος είχε έντονο πρόγραμμα το τριήμερο που έμεινε στην καταλανική πίστα, ωστόσο ο Team Manager της ομάδας, Davide Brivio τόνιζε μετά το τέλος των δοκιμών: «Σε τρεις ημέρες δοκιμών περιμένεις να κάνεις πολλά, αλλά στο τέλος ποτέ δεν είναι αρκετά! Ειδικά για εμάς που είμαστε σε φάση εξέλιξης ακόμα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Θα είμαι ανταγωνιστικός στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati θα μισθώνει OPEN μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα