• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λύθηκε το μυστήριο για τον Smith!
Στο τεστ της Καταλονίας την Δευτέρα
Νέα 18/06/2014 - 14:29

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Bradley Smith ήταν αρκετά νευριασμένος και απογοητευμένος μ’ ένα μυστηριώδες πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αγώνα και δεν τον άφησε να «γυρίζει» στους χρόνους που θα ήθελε.

 

Ο Βρετανός είχε ξεκινήσει από την όγδοη θέση και τερμάτισε δέκατος στον αγώνα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ όλοι σχεδόν οι αναβάτες έκαναν τον ταχύτερό τους γύρο στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Smith τα κατάφερε στον προτελευταίο του γύρο. Ενδεικτικό κι αυτό των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

 

Την Δευτέρα, στο τεστ που έγινε στην πίστα της Καταλονίας, ο Βρετανός είχε την ευκαιρία να συγκρίνει δεδομένα με ένα διαφορετικό φθαρμένο ελαστικό, προτού σημειώσει το δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

«Μάλλον έφταιγε το ελαστικό τελικά», σχολίασε. «Βάλαμε ένα ελαστικό από το Σάββατο και αμέσως έκανα τους ίδιους χρόνους και μάλιστα ήμουν τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος με αυτό. Το καλό πάντως είναι ότι δεν ξέχασα να οδηγώ στο κενό από το ζέσταμα μέχρι τον αγώνα...».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δοκιμές της Δευτέρας: «Κάναμε καλή δουλειά. Δοκιμάσαμε όλα όσα κάναμε στα τελευταία 3-4 GP για να δούμε που βρισκόμαστε. Ελέγξαμε τη γεωμετρία, την μπροστινή ανάρτηση, την πίσω, τα ηλεκτρονικά, το ψαλίδι... βαρύ πρόγραμμα. Γι’ αυτό έκανα 75 γύρους».

 

«Τα καταφέραμε και είμαι ικανοποιημένος που βελτιώσαμε το χρόνο μας από τις κατατακτήριες, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Μάλιστα φαίνεται ότι έχουμε και καλύτερο ρυθμό με φθαρμένα ελαστικά».

 

Τέλος, ο Smith αναφέρθηκε και στο νέο μπροστινό της Bridgestone: «Είναι περισσότερο σαν ένα λίγο καλύτερο μεσαίο. Είναι πιο στιβαρό και κάνει ό,τι υποτίθεται κάνει ένα πιο σκληρό. Πάντως στα πλάγια η πρόσφυση παραμένει η ίδια. Θα είναι όμως μια καλή επιλογή σε μέρη όπως η Μαλαισία».

 

Επόμενο άρθρο »

Suppo: Δεν βιαζόμαστε για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Έχω κίνητρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα