• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Έχω κίνητρο!
Είναι δύσκολο όμως να ξέρεις ότι δεν είσαι ανταγωνιστικός
Νέα 18/06/2014 - 11:05

Παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του φέτος, στην πρώτη του χρονιά με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα (Ducati) στο MotoGP και παρά την έλλειψη νέων αναβαθμίσεων στο τεστ της Καταλονίας, κάτι που απογοήτευσε τον Βρετανό, ο Cal Crutchlow τονίζει ότι δεν απογοητεύεται!

 

«Μου φαίνεται παράξενο που δεν έχουμε κάτι να δοκιμάσουμε. Δεν γίνεται να δώσω παραπάνω πληροφόρηση... ό,τι είχα να πω το είπα όταν οδήγησα για πρώτη φορά τη μοτοσυκλέτα. Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα τώρα, αλλά τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν».

 

«Διατηρώ το ηθικό μου ψηλά κι έχω κίνητρο σε κάθε αγωνιστικό Σ/Κ, αλλά είναι δύσκολο να ξέρεις ότι δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τους μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω το στυλ μου γι’ αυτή τη μοτοσυκλέτα. Διότι όταν στο τέλος της χρονιάς έρθει η καινούργια, θα πρέπει και πάλι να προσαρμοστώ», πρόσθεσε ο Crutchlow.

 

Ο Βρετανός, που μιμείται εν πολλοίς του στυλ του Jorge Lorenzo από την περασμένη σεζόν, όταν οδηγούσε την Yamaha της Tech 3, πρόσθεσε ότι δεν θέλει να πάρει αχρείαστα ρίσκα με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Αντίθετα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η νέα Desmosedici.

 

«Οι Iannone και Hernandez πάνε πιο γρήγορα και την οδηγούν καλύτερα από εμένα, δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ. Εγώ όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πάρω ρίσκα. Δίνουμε τις πληροφορίες και θα δούμε τι θα φέρουν, όταν το φέρουν».

 

«Ο Andrea (Dovizioso) τα πάει καλά και μπορεί και δίνει μάχες με αναβάτες όπως ο Pol Espargaro. Αυτός όμως είναι rookie κι εμείς υποτίθεται ότι θα τους κερδίζαμε διότι είμαστε εργοστασιακή ομάδα. Θα έπρεπε να είμαστε μέσα στην πρώτη εξάδα...».

 

Επόμενο άρθρο »

Λύθηκε το μυστήριο για τον Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Εντυπωσιάστηκε ο A.Espargaro με το νέο πλαίσιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα