• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Isle of Man TT 2014
Öhlins TTX GP, ο μεγάλος νικητής!
Τεστ-Μοντέλα 17/06/2014 - 16:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι αγώνες του φετινού Isle of Man TT ήταν μια σαρωτική επιτυχία για την Öhlins, αφού ο θρυλικός πλέον Michael Dunlop πήρε τις νίκες στα Supersport, Superbike και στις παράλληλες εκδηλώσεις Blue-Riband Senior. Στο κύρος της Öhlins έρχονται να προσθέσουν οι νίκες του William Dunlop και του δημοφιλούς Guy Martin, οι οποίοι εξασφάλισαν και αυτοί θέση στο βάθρο με την ομάδα της Tyco Suzuki.

 

Στον εναρκτήριο αγώνα Dainese Superbike ΤΤ, ο Michael Dunlop της BMW Motorrad συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δικαιώνει τον τίτλο του «θρύλου» παίρνοντας το προβάδισμα από τους δύο πρώτους γύρους και εξασφαλίζοντας ένα αξεπέραστο πλεονέκτημα 20sec έναντι του Guy Martin. Η Νίκη του Dunlop σηματοδότησε την πρώτη νίκη της BMW Motorrad στη διοργάνωση αυτή από το 1939.

 

Η ιστορία επαναλήφθηκε στο δεύτερο αγώνα Monster Energy Supersport, όπου ο Michael Dunlop με MD Racing Honda CBR600RR πήρε άνετη νίκη με πίσω αμορτισέρ TTX GP. Οι εξωτερικές ρυθμίσεις του αμορτισέρ κάλυψαν τις ανάγκες του αναβάτη χωρίς αλλαγή των settings. Οι νίκες για την Ohlins ολοκληρώθηκαν με τον William Dunlop αδελφό του Michael στην Τρίτη θέση του βάθρου με την Tyco Suzuki.

 

Για Supersport και Superbike επιλέξτε τις αναρτήσεις TTX GP

Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για την τεχνική υπεροχή του TTX GP

 

Πληροφορίες:

eXTra products

Τηλ: 210 9213286-7, Fax: 210 9243160

e-mail : sales@extraproducts.gr, www.extraproducts.gr

 

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Scrambler!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα