• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Τιμωρήθηκε ο Miller!
Με δυο βαθμούς ποινής για το συμβάν στον τελευταίο γύρο
Νέα 02/06/2014 - 15:26

O Jack Miller (με το νούμερο 8) τιμωρήθηκε με δυο βαθμούς στην αγωνιστική του άδεια, για το περιστατικό που έγινε στον τελευταίο γύρο του χτεσινού αγώνα στο Mugello.

 

Ο Αυστραλός είδε ένα μικρό κενό και προσπάθησε ανάμεσα σε πολλούς αναβάτες να κάνει το πέρασμα, ωστόσο ακούμπησε με τη μοτοσυκλέτα του Miguel Oliveira που ήταν μπροστά του, με αποτέλεσμα να σηκώσει τη δική του και να χάσει τη γραμμή του.

 

Λίγο πιο πίσω ερχότανε ο Alex Marquez που δεν κατάφερε να αποφύγει τον Αυστραλό, ενώ οι δυο τους στη συνέχεια έριξαν και τον Enea Bastianini που έκανε εξαιρετικό αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Miller πήρε την ευθύνη πάνω του για το συμβάν, αλλά δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με την απόφαση της Επιτροπής αγώνων: «Απορώ που δεν πήρα κι άλλους βαθμούς, αφού μετά άρχισα να τους βρίζω. Περίμενα να μου βάλουν και τρίτο», σχολίασε.

 

Το πρόβλημα του Αυστραλού έχει να κάνει με το γεγονός ότι και στους προηγούμενους αγώνες υπήρξαν περιστατικά στον τελευταίο γύρο, χωρίς όμως να υπάρξει τιμωρία. Πάντως η απόφαση αυτή της Επιτροπής δεν φαίνεται να αλλάζει τη προσέγγισή του στους επόμενους αγώνες.

 

«Θα το ξαναέκανα, αλλά αυτή τη φορά πιο έξυπνα. Αν δεις ένα κενό πρέπει να επιτεθείς! Αν δεν το κάνει τότε τι δουλειά έχεις εδώ πέρα; Εγώ είμαι εδώ για να κερδίζω αγώνες!»

 

Τέλος, δήλωσε ότι αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο λάθος του τη φετινή σεζόν, καθώς αν θέλει να χτυπήσει τον Τίτλο πρέπει να παραμείνει σταθερός και χωρίς λάθη στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

«Αυτό είναι το ένα και μοναδικό μου λάθος φέτος. Όπως έλεγε και ο Casey Stoner αλλά και πολλοί άλλοι, έχεις δικαίωμα για ένα μόνο λάθος μέσα στη σεζόν. Εγώ το έκανα και τώρα πρέπει να επιστρέψω δριμύτερος!»

 

Επόμενο άρθρο »

California Superbike School στα Μέγαρα!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα