• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος!
Δυστυχώς το χέρι μου προκαλεί ακόμα προβλήματα
Νέα 02/06/2014 - 14:22

Ο Dani Pedrosa - ο οποίος στους πρώτους πέντε αγώνες είχε διαφορά όχι πάνω από 4,1δ από τον ομόσταυλό του - τερμάτισε το χτεσινό αγώνα στην τέταρτη θέση αλλά και 14 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez.

 

Ο Pedrosa έχοντας αλλάξει ακούσια τη χαρτογράφηση του κινητήρα του στις κατατακτήριες, ξεκίνησε από την τέταρτη θέση τον αγώνα. Δεν έκανε καλή εκκίνηση όμως και γρήγορα έπεσε ως την όγδοη θέση.

 

Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να κερδίσει τον Andrea Iannone στον 10ο από τους 23 γύρους του αγώνα, σκαρφαλώνοντας ως την τέταρτη θέση όπου κι έμεινε μέχρι την καρώ σημαία.

 

«Είχα μια ωραία μάχη με τον Iannone. Δυστυχώς όμως το χέρι μου προκαλεί ακόμα προβλήματα. Πονάει και δεν ανάρρωσα όσο γρήγορα νόμιζα. Πάντως η ομάδα το καταλαβαίνει, κάτι που εκτιμώ. Θα κάνω εξετάσεις αύριο (σ.σ. σήμερα) κι ελπίζω να είμαι έτοιμος για το GP της Καταλονίας», σχολίασε ο Ισπανός που είχε υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα arm pump μεταξύ των γύρων της Jerez και του Le Mans.

 

Πέρα από το θέμα με το χέρι του, ο Pedrosa ήταν ανήσυχος με το γεγονός ότι έκανε μόλις τον πέμπτο ταχύτερο γύρο, 0.569δ πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

«Δεν ήμουν αρκετά γρήγορος σήμερα. Στο Le Mans ο ταχύτερος γύρος μου ήταν κοντά στην κορυφή, το ίδιο στην Jerez και στην Αργεντινή. Χάναμε λοιπόν σε ρυθμό στον αγώνα». Στη συνέχεια μίλησε για τη διασκεδαστική μάχη για την πρώτη θέση. «Έβλεπα τους γρήγορους γύρους του Marc και του Jorge και ήταν τόσο ωραία! Πολύ συναρπαστική μάχη. Ελπίζω στην Βαρκελώνη να είμαι σε καλύτερη κατάσταση και να είμαι μαζί τους για να παλέψουμε για τη νίκη».

 

«Για την ώρα, ο πραγματικά σταθερός είναι ο Marc. Οδηγά φανταστικά και φέτος δεν έκανε το παραμικρό λάθος. Φυσικά τα πάει πάρα πολύ καλά. Στόχος μου είναι να πάω πιο γρήγορα και να είμαι πιο κοντά του. Θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Σήμερα ο Jorge πάλεψε δυνατά με τον Marc, αλλά ο Marc κατάφερε να είναι πιο αποτελεσματικός στο τέλος».

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3: Τιμωρήθηκε ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Έκανα ό,τι μπορούσα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα